Čeka ga dug put oporavka: Evo u kakvom se sada stanju nalazi sin Anđeline Džoli nakon strašne nesreće

Tatjana Badarević Vesti 07.08.2024 10:05 0

Paks se električnim biciklom zabio u automobil nakon čega je zadobio povrede glave te su ga hitno prevezli u bolnicu.

sin

Profimedia

 

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks Džoli-Pit, pušten je sa odeljenja intenzivne nege nakon što je pre nekoliko dana imao tešku saobraćajnu nesreću, prenosi People. Međutim, Paksa čeka dug oporavak i fizikalna terapija, kako navode izvori.

"Pustili su ga s intenzivne nege. Ima kompleksnu povredu i sad počinje dug put oporavka i fizikalne terapije", rekli su za strane medije. Anđelina je, kako kažu, celo vreme bila uz njega, a i ona i Paks su "zahvalni svima koji su odmah dojurili u pomoć". Zahvalni su i medicinskom osoblju koje se brine o Paksu.

Osim majke su mu u posetu dolazili i braća i sestre.

Paks se zabio električnim biciklom u zadnji deo automobila koji je stajao ispred njega na rasksnici. U tom trenutku nije nosio kacigu, a nakon što je udario u auto je pao i udario glavom. Vozač automobila mu je pomogao, a Paks je bio bez svesti. Hitno su ga prevezli u bolnicu zbog brige o krvarenju u mozgu.

Inače, Anđelina i Bred su Paksa usvojili iz sirotišta u Vijetnamu kad je imao 3 godine. Osim njega zajedno imaju još petoro dece, Medoksa, Zaharu, Šajlo te blizance Noksa i Vivijen.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading