Pre nje bio najtvrdokorniji neženja, a sad ga svi sažaljevaju: Nije ih rastavio ni skandalozni trač koji je godinama kružio

Tatjana Badarević Vesti 03.08.2024 11:00 0

Glumac je svojevremeno komentarisao šuškanja koja kruže već godinama.

Džordž Kluni

Profimedia

 

Džordž Kluni i njegova supruga Amal Kluni ovih dana snimljeni su na intimnoj večeri u blizini vile Oleandra na jezeru Komo. Par nikada nije skrivao koliko je vezan za ovo posebno mesto, a upravo su se ovde i venčali u septembru 2014. godine, i to godinu dana nakon što su se upoznali.

U februaru 2014. zajedno su otišli na odmor u Keniju gde je glumac postao svestan da će je veriti: "Kleknuo sam i rekao: 'Ne bih mogao zamisliti ostatak svog života bez tebe.'

Danas važe za jedan od najomiljenijih holivudskih parova, a u braku su dobili blizance Aleksandera i Elu. Ipak, Kluni je ranije u 'WTF' podkastu s Markom Davidom Maronom priznao da dok nije upoznao advokaticu za ljudska prava, nije hteo brak ni decu.

 

 

"Slušajte, ja uopšte nisam hteo da se ženim. Nisam hteo decu. A onda sam upoznao ovo nestvarno biće. Ušla je u moj život i bio sam očaran, od samog početka. I čim sam je upoznao, odmah sam znao da više nikada ništa neće biti isto", rekao je voditelju pa dodao: "Izlazio sam s mnogo finih, pametnih, talentovanih žena, ali tek jednom vam se dogodi neko ko je kao stvoren za vas. Mislim da smo se Amal i ja baš našli i da ona oseća isto kada sam ja u pitanju", zaključio je.

 

 

Danas uživaju u svojoj ljubavi, a njihovu ljubav nisu pokvarila ni šuškanja o razvodu, nakon što je Klunijeva sklonost ka ženama u jednom trenutku bila dovedena u pitanje.

Inače, mnogi  obožavatelji tvrde da ga je očinstvo u šestoj deceniji očigledno iscrpelo, budući da je nekoliko puta snimljen u neraspoloženom i pomalo zapuštenom izdanju. S druge strane, za lepu Amal kažu da stari poput dobrog vina.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading