Svedoci su bili ubeđeni da je mrtav: Nakon jezive nesreće, Anđelina Džoli se ne odvaja od sina

Tatjana Badarević Vesti 31.07.2024 13:25 0

Izvor je u utorak rekao da su svedoci isprva mislili da je Paks poginuo u nesreći jer su ga pronašli kako bez svesti leži na zemlji.

Anđelina

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Anđelina Džoli nalazi se pored bolničkog kreveta svog sina Paksa Džoli Pita, koji je i dalje hospitalizovan nakon što je pretrpeo povredu glave u užasavajućoj nesreći ove nedelje, kako piše First Post.

Kako pišu strani mediji, 20-godišnjak je bez kacige vozio električni bicikl po Los Anđelsu kada se u ponedeljak uveče zabio u zadnji deo vozila. Izvor je u utorak rekao za taj medij da su svedoci isprva mislili da je Paks poginuo u nesreći jer su ga pronašli kako beživotno leži na tlu.

Tek kad su bolničari stigli na mesto događaja, Paks je došao svesti.

Anđelina

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

Anđelina (49) je požurila u bolnicu kako bi bila uz svog sina, koji je trenutno u stabilnom stanju.

Što se tiče Paksovog oca Breda Pita, predstavnik 60-godišnjeg glumca odbio je da odgovori na pitanje DailyMail planira li da poseti sina u bolnici. Uprkos Paksovim povredama, TMZ-ov izvor tvrdi da na njegovom biciklu nema velikih znakova oštećenja.

Nesreća se takođe navodno dogodila ulici nedaleko Anđelinine rezidencije u Los Anđelesu.

Prema stranim medijima, Paks je učestvovao u više nesreća s električnim biciklom pre nesreće u ponedeljak te je stalno vozio bez kacige.

"Njegovi prijatelji su zabrinuti za njega. On je nepromišljen", rekao je izvor u utorak.

Iako nije jasno gde se tačno sudario s automobilom, svedoci s mesta događaja rekli su da se žalio na bolove u kuku, te da se činilo da je u sudaru povredio glavu.

Prve hitne službe koje su došle na mesto nesreće navodno su se brinule da Paks ima krvarenje u mozgu pa su ga hitno odvezli u bolnicu u slučaju najgoreg.

Međutim, izvori su kasnije za TMZ rekli da je Paks u stabilnom stanju nakon što je hospitalizovan, iako puni stupanj njegovih povreda još nije poznat.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading