Opaki plan sprovode u delo: Sada je jasno k'o dan na šta su sve spremni Hari i Megan

Tatjana Badarević Vesti 02.08.2024 10:27 0

Princ Hari i Megan Markl planiraju da se ovog vikenda pojave na jednoj američkoj televiziji.

Hari i Megan

Profimedia

 

Hari i Megan Markl navodno su jako zabrinuti za svoju sigurnost pa ne žele da dođu u njegovu rodnu Veliku Britaniju, no zato će njihovo sledeće putovanje biti u Kolumbiju, zemlju preplavljenu kriminalom. Pre toga posetili su Nigeriju.

Princ Hari nastavlja svoju na britanskim sudovima da dobije zvaničnu policijsku zaštitu, tvrdeći da je nesigurno dovesti porodicu u zemlju u kojoj se rodio.

Potpredsednica Kolumbije Fransija Markez otkrila je juče da će par posetiti Bogotu, kao i regije Kartagenu i Kali, kako bi 'razgovarali s vođama, mladima i ženama koji ostvaruju težnje i glasove Kolumbijaca predanih napretku'. Poseta je povezana s konferencijom o zaustavljanju nasilja nad decom koja će se održati u novembru, a vojvoda i vojvotkinja, kao i njihova fondacija Archewell, "učetsvovaće u nekoliko aktivnosti vezanih za ovu važnu temu."

"Međutim, mnogi mogu videti nemalu dozu ironije u tome što je par posetio Kolumbiju tako brzo nakon svog putovanja u jednako problematičan Lagos kad se uzme u obzir Harijev sudski slučaj zbog povlačenja zaštite britanske policije. Smatra se da u obe zemlje postoji 'visoka pretnja' od terorističkih napada i otmica radi otkupnine, što posebno utiče na 'interese Ujedinjenog Kraljevstva i britanske državljane'', piše Daily Mail.

 

 

Par ovog vikenda planira da se pojavi i na američkoj televiziji, samo nekoliko dana nakon što su 'prijatelji' otkrili da Harijevi pozivi kralju Čarlsu ostaju 'bez odgovora'. Naime, ovog vikenda gostovaće u emisiji 'Sunday Morning' na CBS-u, u kojoj će govoriti o problemu zlostavljanja na internetu.

Dok se kraljevska porodica nadala da će provesti mirno leto u Škotskoj, naročito nakon što su kralj i princeza od Velsa saznali da boluju od raka, čini se da će se ipak uznemiriti zbog javnih pojavljivanja Saseksovih.

Magazin People ranije ove nedelje objavio je da Hari čvrsto veruje da njegov otac ima moć da poništi odluku Raveca, Izvršnog odbora za zaštitu autorskih prava i javnih osoba, kojom mu je oduzeto danonoćna zaštita policije nakon što je napustio kraljevske dužnosti i UK-a da živi u Kaliforniji 2020. dok su on i Megan tražili unosne komercijalne prilike u inostranstvu.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading