Toliko ju je ponizio da je zbog njega otišla "pod nož": Slavna glumica otkrila kroz kakvu torturu je prolazila

Tatjana Badarević Vesti 02.08.2024 08:34 0

Kristina Eplgejt je otkrila da je samo u jednom u životu otišla na plastičnu operaciju i to zbog ružnog komentara jednog producenta.

Profimeida

Profimedia

 

Američka glumica Kristina Eplgejt (52), poznata po ulozi Keli Bandi u seriji "Bračne vode", otkrila je u svom podkastu 'MeSsy' kojeg vodi s američkom glumicom i pevačicom Džejmi-Lin Sigler (43), da je tokom života imala samo jednu plastičnu operaciju, i to nakon komentara jedne izuzetno poznate osobe, prenosi People.

Naime, Eplgejt je imala 27 godina kada joj je jedan od producenata dobacio kritiku u vezi njenog lica.

 

 

- Gostovala sam u emisiji kada mi je jedan od poznatih producenata rekao da imamo problema s rasvetom zbog mojih kesica ispod očiju - požalila se Kristina.

Kako kaže glumica, producent kojeg nije imenovala joj je predložio da ih ukloni, a primetila je da su te kesice nasledna stvar u njenoj porodici i našalila se da njen tata ima slične, govoreći da nalikuju Luj Viton torbi.

- Znate šta sam učinila? Otišla sam na plastičnu operaciju i uklonila ih - priznala je i kritikovala producenta jer ju je posramio pred svima i uverio je u nešto zbog čega se odlučila na taj zahvat.

Iako je na kraju podlegla pritisku producenta, ovo nije Kristinin prvi put da je prozvala osobu koja je nabacila kritiku na njen izgled. Tako je prošle godine prozvala influensera koji je na Instagramu nagađao da je otišla pod nož usred borbe s multiplom sklerozom koja joj je dijagnostikovana 2021. godine. 

 

 

- Donela sam nesrećnu odluku da pogledam neke komentare na članak o sebi i svojoj deci na Critics Choice Awardsu - napisala je glumica na svom X-u u januaru 2023. godine.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading