Znate li čija je ovo ćerka? Majka joj je poznata glumica, otac čuveni pevač, a ona je lepotu nasledila od mame

Jelena Vukelić Vesti 30.07.2024 12:02 0

Retko se pojavljuje u javnosti, ali sa svojom slavnom majkom pojavila na jednom prestižnom događaju

Nikol Kidman

Profimedia

Ćerka Nikol Kidman, 16-godišnja Sandej Rouz, retko se pojavljuje u javnosti, ali sa svojom slavnom majkom pojavila na jednom događaju u Parizu. Njih dve su zajedno prošetale crvenim tepihom pre zabave i pozirale fotografima u jednostavnim, ali elegantnim modnim kombinacijama.

Nikol je uparila beli skraćeni top kratkih rukava s odgovarajućom suknjom i pustila je svoju prepoznatljivu plavu kosu. Rouz je izabrala sivi prsluk i pripijene pantalone.

 

 

Inače, Nikol ima ćerke Sandej i Fejt Margaret (13) sa svojim suprugom, 56-godišnjim kantri pevačem Kitom Urbanom. Oskarovka je takođe majka ćerke Isabele (31) i sina Konora (29) koje ima sa bivšim suprugom Tomom Kruzom, Ipak, nije preterano bliska s njima, jer su oboje odlučili da krenu očevim stopama u sajentologiju, što ih je udaljilo od majke.

Što se tiče Nikole i Kita, venčali su se u junu 2006. na romantičnoj ceremoniji u rodnoj Australiji, ali su se stvari poremetile kada je već u oktobru iste godine Kit završio na odvikavanju. Kako izvor tvrdi, njihov brak je "prošao kroz sve i svašta zbog njegove zavisnosti", koju nije krio od javnosti. Naime, svi su znali da se borio sa zavisnošću od droge i alkohola. Čak je nekoliko puta odlazio na odvikavanje, a poslednji put se prijavio u Beti Ford Centar za odvikavanje u oktobru 2006, samo nekoliko meseci nakon venčanja s Nikol.

Uprkos svim poteškoćama, uspeli su da održe svoj brak, a Nikole ne krije koliko joj je značila suprugova ljubav i podrška u teškim trenucima.

-Imam najneverovatnijeg partnera. Uvek ću to reći za njega. Ja sam jedna od srećnica koja je imala divnog oca, imam divnog supruga i srećna sam što to mogu da govorim o divnim muškarcima koji su uticali na mene - istakla je jednom prilikom.

Komentari (0)
Loading