Na dan kad je drugoj stavljao veo, njegova bivša je završila na psihijatriji: Ni dan-danas nije se oporavila od traume

Tatjana Badarević Vesti 28.07.2024 08:35 0

Iako Selena Gomez danas uživa u životu, ova veza joj je obeležila život.

Selena Gomez

Printscreen/Instagram

 

Selena Gomez važi za jednu od najpopularnijih pevačica današnjice, a u privatnom životu prošla je pravi pakao. Iako je danas zdrava te uz sebe ima dečka kojeg voli i uspešnu karijeru, njena propala veza sa Džastinom Biberom ostavila je velike posledice na njen život.

Selena i Džastin bili su tinejdžeri kada su započeli vezu, a odmah su postali najomiljeniji holivudski par. Njihova veza trajala je osam godina, a sve je započelo kada su se njihovi menadžeri složili da bi bilo finansijski isplativo upoznati ih.

"Kad smo se upoznali, Džastin je bio tako dobro dete. Osećala sam se kao da sam mu starija sestra. Postao je jedan od mojih dobrih prijatelja', rekla je Selena jednom prilikom. 

 

 

Ovo prijateljstvo potom je vrlo brzo preraslo u ljubav, a 2011. par je potvrdio vezu nakon što su se poljubili na novogodišnjoj zabavi.

'Bili smo jako zaljubljeni. Ništa drugo nije bilo važno. Bili smo tu jedno za drugo... Puno sam naučio. Uselio sam sa Selenom kad sam imao 18 godina, bio je to na neki način brak. Živeti s djevojkom bilo je previše u tim godinama. Kad bi se nešto dogodilo, ja bih izgubio razum, ona bi izgubila razum i svađali smo se jer smo toliko vezani jedno za drugo. Ljubav je izbor. Ljubav nije ojećaj. Ljudi u filmovima su učinili da izgleda kao da bajka', rekao je Džastin jednom prilikom.

 

 

Par je raskidao u tri navrata, no ubrzo bi se i pomirili. Vezu su obnovili 2014., no ponovno su prekinuli samo mesec dana kasnije. Iako nije poznato zašto se par razišao po drugi put, sve se odvilo nakon što je Biber fotografisan s Kendal Džener u Parizu.

"Sve je bilo tako javno. Osećala sam se kao da nas progoni veza koju nijedno od nas ne želi napustiti. Tada sam jednostavno prebrodila svoj strah i rekla da je gotovo", rekla je Selena tada. Samo nekoliko meseci nakon što su raskiuli, svet je šokirala vest o venčanju Džastina i Hejli Biber.

I dok se par godinu dana kasnije odlučio za veliko venčanje sa 150 cenjenih zvanica, Selena Gomez borila se sa svojim demonima.  Zbog problematičnog i autodestruktivnog ponašanja završila je u psihijatrijskoj ustanovi, gde joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, ali i lupus, zbog čega je kasnije morala na transplantaciju bubrega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Sada uživa u društvu svog dečka Benija Blanka, no mnogi kažu da je to još jedna toksična veza koja će je gurnuti preko ivice. Mnogi veruju da je Beni homoseksualac i da je vara, a poznato je da se družio sa Džastinom Biberom te da je vrlo ružno i javno govorio o Seleni.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading