"Imao je jezivu povredu glave": Čoveka za koga se sumnjalo da je imao aferu sa Kejt, zadesila paklena sudbina

Tatjana Badarević Vesti 25.07.2024 16:42 0

Bliskost sa Midltonovima je pokrenula priče, koje su brzo počele da se šire nakon njegove smrti.

Kejt

Stephen Lock / Polaris / Profimedia

 

Kraljevska porodica bila je potresena smrću kraljice Elizabete 2022. godine. Zemlja je morala da se pomiri sa gubitkom monarhinje koja je vladala 70 godina Velikom Britanijom, a ćlanovi kraljevske porodice sa gubitkom majke i bake.

Ove godine porodicu je pogodio neočekivane gubitak. Bakingemska palata objavila je smrt Tomasa Kingstona u utorak, 27. februara. Kingston je bio suprug Lejdi Gabrijele Vindzor, ćerke princa i princeze od Kenta, koja se vratila u roditeljsku kuću nakon gubitka 45-godišnjeg supruga.

On je pronađen mrtav na adresi u Gloučesteširu 25. februara uveče. Njegova sahrana održana je 12. marta, a malo se zna o njegovoj smrti, mada su novi podaci otkrili uzrok.

 

 

Istraga je otvorena u petak 1. marta i prema The Expressu, otkriveno je da je umro od "traumatske rane glave". Kako su pisali, pištolj je pronađen pored njegovog tela, koje se nalazilo u pomoćnoj zgradi pored kuće njegovih roditelja u Kotsvoldsu.

"Kingstonov otac pronašao ga je mrtvog s katastrofalnom povredom glave. Na mestu događaja bio je prisutan pištolj. Pozvana je hitna pomoć. Policija je uverena da smrt nije sumnjiva", rekla je viša mrtvozornikinja Kejti Skeret.

Lejdi Gabrijela, koja je 56. po redu za britanski presto, rekla je da je smrt njenog supruga bila "veliki šok za celu porodicu."

Kingston je bio pobožni hrišćanin. Studirao je istoriju ekonomije na Univerzitetu Bristol pre nego što je radio kao pregovarač za taoce u Bagdadu. Navodno je preživeo bombaški napad samoubica u kojem su 2024. poginule 22 osobe.

Nakon 3 godine provedene u Bagdadu, Kingston se vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo i počeo da radi za globalnu firmu za upravljanje imovinom Šroders. Kasnije je postao direktor Devonport Kapitala, firme koja finansira kompanije koje posluju u 'ekonomijama u nastajanju'. Pričalo se da je Kingston izlazio s Pipom Midlton, koja vodi miran život u poređenju s njenom sestrom Kejt.

 

 

Nakon njihovog raskida ostao je blizak s porodicom Midlton. On i Lejdi Gabrijela prisustvovali su Pipinom venčanju sa Džejmsom Metjuzom 2017., a Pipa, Kerol i Majkl Midlton došli su na njegovo i Lejdi Gabrijelino venčanje 2019.

Upravo ta bliskost sa Midltonovima pokrenula je priče, koje su se nakon njegove smrti brzinom požara širile TikTokom, da je Kejt čekala dete s njim. Dok su jedni uvereni da ova teorija ima smisla, drugi tvrde da je u ovakvim situacijama neprimereno dopustiti mašti da se razmaše te da se iznose ovakve tvrdnje.

 

 

Baš zbog ovakvih situacija stručnjaci za odnose s javnošću upozoravaju palatu da bi trebala da reaguje i konačno objasni šta se događa s Kejt.

Lejdi Gabrijela rekla je da je njen suprug bio "izuzetan čovek koji je obasjao živote svih koji su ga poznavali".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

 

Izvor iz Bakingemske palate je rekao: "Kralj i kraljica obavešteni su o Tomasovoj smrti i pridružuju se princu i princezi od Kenta i svima onima koji su ga poznavali u žaljenju za voljenim članom porodice. Iza gospodina Kingstona ostali su njegovi roditelji, gospodin Martin i gospođa Džil Kingston, te njegove sestre, gospođa Džoana Konoli i gospođa Ema Murej.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading