Bila "crna ovca" u školi, a Vilijam je mrzi zbog onog što je rekla o Čarlsu: Evo kako izgleda jedina ćerka kraljice Kamile i čime se bavi

Tatjana Badarević Vesti 23.07.2024 20:30 0

Kamilina deca ne učestvuju u kraljevskim ceremonijama niti žele aristokratske titule.

Laura Lopes

Profimedia

 

Iako danas uživa u sreći sa kraljem Čarlsom, kraljica Kamila je pre njega ljubila Endrua Parkera Boulsa sa kojim ima sina i ćerku. Proveli su 22 godine u braku, a rastali su se zbog njene afere sa tadašnjim prestolonaslednikom. Kamila je ubrzo postala jedna od najomraženijih žena u Britaniji, a u više navrata se našla "na udaru" Dajane i njenih sinova.

Britanci su je navodno toliko mrzeli da nakon Dajanine smrti osam meseci nije smela da izađe iz kuće u strahu od emotivne reakcije javnosti. Ipak, leđa su joj upravo čuvala njena deca - ćerka Laura i sin Tom.

Iako je Kamila baš zbog romanse sa Čarlsom ostavila njihovog oca, Tom i Laura su uvek svojoj majci bili podrška. Tom je stručnak za gastronomiju, kuvar i autor knjge o kulinarstvu, a ćerka Laura je kustoskinja u umetničkoj galeriji i vodi privatan, porodični biznis.

Laura Lopes

Profimedia

 

 

Upravo je Laura imala prave okršaje sa kraljevskom porodicom. Naime, princ Vilijam i ona nekada se nisu podnosili. Vilijam nije mogao očima da gleda Kamilu, a Laura mu je to zamerala, pa je navodno dolazilo čak i do verbalnih svađa između njih dvoje.

Prema pisanju Sunday Express-a, bliski prijatelj je rekao da bi Vilijam krivio Kamilu za svu bol koju je nanela njegovoj majci, što bi Lauru razbesnelo.

"Laura bi zauzela tvrd stav i uzvratila Vilijamu: "Tvoj otac mi je uništio život".

Autorka Kejti Nikol u svojoj knjizi "William and Harry: Behind Palace Walls", otkrila je da su Laura i Tom zbog zbog veze njihove majke s tadašnjim princom Čarlsom bili "nemilosrdno zadirkivani" u školi .

"Nju nije bilo briga što je to princ od Velsa, krivila ga je za raskid braka njenih roditelja i nije se plašila da to kaže Vilijamu", napisala je Nikol.

Laura Lopes

Profimedia

 

 

Međutim, od tada se mnogo toga promenilo, a da su u dobrim odnosima dokazuje i činjenica da je Laurina ćerka bila deveruša na venčanju Vilijama i Kejt Midlton 2011. godine, piše Express.co.

Tom takođe nikada nije dao da mediji i ljudi pljuju po njegovoj majci. Jednom je tako rekao kako je "njegova majka otporna na metke" te da je ništa neće odvratiti od onoga što stvarno želi – a to je legitimna veza s princem Čarlsom.

Podsećamo, Kamila i Čarls venčali su se u aprilu 2005., a obožavateljima kraljevske porodice dugo je trebalo da je prihvate. Osim zbog preljuba, mnogi su je vređali i zbog fizičkog izgleda, tvrdeći da "nije ni do kolena" omiljenoj Dajani.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading