Da li je VIDEO sa kraljicom bio kap koja je prelila čašu? Odluka Harija i Megan da napuste dvor možda je rezultat ovog poteza

Slobodanka Ćorić Vesti 24.07.2024 10:50 0

Ova odluka usledila je ubrzo nakon što je Bakigemska palata objavila snimak pokojne kraljice Elizabete sa njenim unukom, princom Džordžom

kraljevska porodica

Shutterstock

U januaru 2020. princ Hari i njegova supruga Megan Markl objavili su da napuštaju kraljevski život. Ova odluka usledila je ubrzo nakon što je Bakigemska palata objavila snimak pokojne kraljice Elizabete sa njenim unukom, princom Džordžom.

Sada se tvrdi da je taj video bio kap koja je prelila čašu u Harijevoj odluci da se povuče.

Video, objavljen na zvaničnim društvenim mrežama, prikazivao je kraljicu sa svoja tri naslednika, princem Čarlsom, princem Vilijamom i princem Džordžom, u palati na Badnje veče. Džordž je viđen kako uzbuđeno meša božićni puding.

Da li je ovo bila 'kap koja je prelila čašu' i naterala Harija i Megan da napuste dvor?

Pokojna kraljica je kasnije tog dana snimila svoj godišnji božićni televizijski govor. Komentatorka kraljevske porodice Danijela Elser napisala je na news.com.au da je tokom TV nastupa na stolu pokojne kraljice bilo fotografija Vilijama i Kejt, njihove dece, Čarlsa i kraljice Kamile, princa Filipa i Džordža VI.

porodica

Profimedia

 

"Deset bodova za svakoga ko može pogoditi šta - ili ko - nedostaje", dodala je Elser.

Elser se poziva na knjigu Kristofora Andersena "Braća i žene". Tvrdi se u knjizi da je odluka o uklanjanju Harija i Megan iz tableaua donesena u poslednjem trenutku.

Andersen objašnjava da je, neposredno pre snimanja, kraljica pregledala slike koje je odabrala. Pokazala je sliku Harija, Megan i njihovog osmomesečnog sina Arčija i rekla režiseru: "Ona. Pretpostavljam da nam ta nije potrebna."

"Hari nije imao značaja" Omid Skobi i Karoletin Durand, u svojoj knjizi "Traženje slobode", primetili su da je ovaj incident signalizirao Hariju i Megan da moraju razmotriti svoj vlastiti put, piše Livemint.

Komentari (0)
Loading