Bali beg više ne liči na na sebe: Fotografije s plaže razočarale žene širom sveta, pitaju se šta se desilo omiljenom turskom glumcu

Vesti 23.07.2024 14:09 0

Poznati turski glumac Burak Ozdživit je miljenik žena, a njegove obožavateljke je ovog puta razočarao.

bali beg

Shutterstock

Turski glumac Burak Ozdživit koji je poznatiji kao Bali-beg veliki je miljenik ženske populacije širom sveta. Nedavno je na Instagramu objavio fotografije sa plaže, na kojima se vidi da se potpuno promenio.

Slomio srca obožavateljkama

Burak Ozdživit jedan je od najpopularnijih turskih glumaca, a kod nas je najpoznatiji po ulozi Bali-bega u legendarnoj turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni". Od samog početka, žene ga obožavaju, a njegov izgled upoređuju sa savršenstvom. Ipak, nedavno je slomio srca obožavateljkama širom sveta kada se oženio glumicom Fahrijom Evćen, sa kojom trenutno uživa na letovanju.

 

 

Podbuo i ugojen

Zgodan markantan glumac koji ima 39 godina u poslednje vreme ne izgleda kao u danima najveće slave. Kada se skinuo na plaži, mnogi su primetili njegovu drastičnu fizičku promenu. Fotografisan je kako sa suprugom uživa na plaži, kupaju se i sunčaju, a ono što je razočaralo žene koje su ga smatrale najzgodnijim na svetu, jeste činjenica da je popularni turski glumac nabacio dosta kilograma i dobio „pivski stomačić“.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading