Džoni Dep zaveo 33 godine mlađu: Posle burnog razvoda, utehu našao pored fatalne manekenke

Vesti 16.07.2024 11:16 0

Poznati glumac se razveo pre sedam godina, a sada je u vezi sa mladom ruskom manekenkom.

džoni dep

Shutterstock

Džoni Dep (61) je u vezi s ruskom kozmetičarkom i manekenkom Julijom Vlasovom (28) koju je upoznao pre tri godine, na Međunarodnom filmskom festivalu Karlovi Vari, posle kojeg su nekoliko puta viđeni zajedno.

Džoni je inspiriše

Izvori bliski Džoniju Depu potvrdili su za strane medije da se on i lepa manekenka povremeno viđaju poslednje dve godine. Julija živi u Pragu, gde ima svoj kozmetički salon. U tom gradu je 2022. godine ovaj par snimljen na koncertu Džonijevog prijatelja i pokojnog muzičara Džefa Beka. Ranije ove godine Juliju su pratioci na društvenim mrežama ispitivali o njenoj vezi sa slavnim glumcem, a ona je tad kratko odgovorila: "Dž .D. On je čovek koji je neverovatno talentovan i inspirativan." Lepa manekenka je u poslednje vreme često boravila u Velikoj Britaniji gde Dep radi na novom filmu.

 

 

Imao buran razvod 

Džoni Dep se 2017. godine razveo od glumice Aber Herd. Njihov rastanak je dobio veliki publicitet 2019. kada je Dep tužio bivšu suprugu za klevetu zbog njenog teksta o porodičnom nasilju koji je objavljen u „Vašington postu“.

Nakon intenzivne sudske bitke u kojoj su i Dep i Herd iznosili teške optužbe, porota je presudila u Depovu korist i dodeljena mu je milionska odšteta. Amber je pokrenula protivtužbu protiv Depa, u kojoj je dobila jednu od tri tužbe za klevetu i 2 miliona dolara odštete. Od 2022. godine Amber i njena trogodišnja ćerka žive u Madridu.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading