Lice bivše ljubavi Bogdana Srejovića uništeno kiselinom: Ove stravične rane preživela je nakon napada, evo kako danas izgleda

Slobodanka Ćorić Vesti 23.07.2024 13:45 0

Vladana je prošla kroz pravi pakao kada je krajem 2016. godine, nepoznata osoba napala kod njene zgrade na Dorćolu i polila je kiselinom po licu

Vladana Radosavljević

Printscreen/Instagram

Bogdan Srejović, poznat po svojoj prošloj romantičnoj istoriji, nedavno je rekao sudbonosno "da" lepoj misici i bivšoj rijaliti zvezdi Jovani Ljubisavljević. Njihovo venčanje u manastiru Gračanica privuklo je veliku pažnju, a sada se šuška da bi Jovana mogla biti u blaženom stanju.

Pre nego što je započeo novu životnu fazu sa Jovanom, Srejović je bio u braku sa Zoranom Tasovac, s kojom ima ćerku. Pre tog braka, njegova poslednja velika ljubav bila je Vladana Radosavljević, sa kojom je bio u vezi do 2018. godine.

Vladana je prošla kroz pravi pakao kada je krajem 2016. godine, nepoznata osoba napala kod njene zgrade na Dorćolu i polila je kiselinom po licu. Kako su mediji tada izveštavali, Bogdan je ostavio Vladanu ispred zgrade dok je parkirao automobil, a dok je bio odsutan, nepoznati napadač je iskoristio priliku i napao je s leđa. Srejović je odmah odvezao Vladanu u Urgentni centar gde je ona zadržana zbog teških opekotina šestog stepena i oštećenog vida.

 

Identitet napadača nikada nije otkriven, ali nakon brojnih operacija i lečenja, Vladanino lice je sada u velikoj meri sanirano i izlečeno. Na svom Instagram profilu, Vladana je podelila emotivnu poruku nakon napada:

„Decembar (mesec praštanja) označava tačno dve godine od napada i polivanja kiselinom (živom sodom) od strane 'NN napadača'. Zahvaljujući načinu na koji je istraga vođena, identitet počinioca još uvek nije otkriven. Pokušavam da se oslobodim fizičke i psihičke boli koju je ovaj događaj ostavio na mene. Hvala Bogu što sam preživela i skoro se oporavila“, napisala je Vladana.

 

https://www.instagram.com/p/BwAFxclhMYb/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 

„Više se ne vidim kao žrtva, već kao pobednica koja je prevazišla ovo ružno iskustvo. Pokušavam da oprostim i sažalim osobu koja je mogla da učini ovako nešto. Nadam se da su je moje opekotine, spaljena kosa i svi ožiljci usrećili. Sve prolazi, ali zlo u takvim ljudima ostaje. Pitam se kakav je život takve zle duše i da li se njome zadovoljila. Moja duša ne zaslužuje bes zbog ovakvih ljudi, već da bude lepa i radosna kao što je bila pre svega ovoga. Tako stavljam tačku na taj deo svog života“, dodala je Vladana.

https://www.instagram.com/p/BFFHaqtTTVJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Tada je u Beogradu, nepoznata osoba napadala devojke i činila slične zločine, te se pretpostavlja da je Vladana bila jedna od nasumičnih žrtava.

https://www.instagram.com/p/BveS7g9pdgp/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 

Komentari (0)
Loading