Ćerka Breda Pita žestoko ponizila oca u novinama: Uradila je nešto što niko do sada nije i otkrila kakav je zapravo

Jelena Vukelić Vesti 22.07.2024 13:51 0

Iako se sve dogodilo prema zakonu, mnogi smatraju da je Šajlo želela na ovaj načim svima pokaže kako je Bred Pit loš otac

Bred Pit

Profimedia

Najstarija biološka kći Brada Pita i Anđeline Žoli, Šajlo Žoli-Pit, nedavno je šokirala svet vešću da se odriče očevog prezimena. Ovu odluku donela je čim je proslavila 18. rođendan, ali niko ne može da veruje na koji način je to objavila. Naime, Šajlo je objavila da se odriče prezimena Pit u poznatim novinama, Los Angeles Timesu.

Profimedia

Profimedia

 

 

Tamo je otkrila da je podnela zahtev za promenu imena u Šajlo Žoli a sve je morala da iznese javno zbog kalifornijskog zakona. Naime, kako bi sudija mogao da odobri zahtev za promenu nečijeg imena, pravni obrasci moraju da budu objavljeni u novinama mesec dana, piše People.

Javna objava užasno je rastužila i osramotila Brada, koji ne skriva koliko mu je teško zbog ćerkine odluke. Navodi se i da prezime Brada Pita ne nose njegova deca Vivienne, Zahara i Maddox, iako zvanično nisu pokrenuli proceduru izbacivanja 'Pit' iz svog punog imena.


Izvor blizak glumcu ranije je rekao da je Šajloina odluka još jedan pokazatelj da je 'izgubio' svoju decu.

- Svestan je i veoma uznemiren zbog ove odluke. Nikada nije bio srećniji nego kad se ona rodila. Oduvek je želeo ćerku - tvrdi izvor.

Bradova najveća podrška trenutno je njegova devojka Ines de Ramon, koja mu pomaže da prebrodi porodičnu krizu.

Komentari (0)
Loading