Demi Mur se skinula u bikini, a donji deo samo što nije pao: U 61. godini izgleda kao da ima duplo manje, telo joj je kao izvajano

Jelena Vukelić Vesti 22.07.2024 11:47 0

Demi Mur je proslavila 33. rođendan ćerke Skaut Vilis i privukla ogromnu pažnju javnosti

Demi Mur

Profimedia

Naime, Demi (61) bukvalno grmi u bikiniju, a na figuri pozavidele bi joj i mlađe devojke. Glumica je uživala sa malenom unukom Luetom, koju je njena ćerka Rumer dobila prošle godine sa Derekom Tomasom, prenosi Dejli Mejl.

 

 

Čini se da je na rođendanu bilo zabavno, porodica i prijatelji su se kupali i uživali u reci, fotografisali se i kasnije delili atmosferu na Instagramu. Tamo se oglasila i Demi je maloj slavljenici čestitala rođendan.

"Mom slatkom anđelu... Najsrećniji rođendan! Velika mi je čast biti tvoja majka i veoma sam zahvalna što sa tobom delim ovo životno putovanje! Najbolje tek dolazi i veoma sam uzbuđena da vidim čaroliju koja ti predstoji! Volim te", napisala je Mur.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Inače, Mur je Skaut, Talulu i Rumer dobila u braku sa bivšim suprugom Brusom Vilisom. Kao što znamo, glumac pati od frontotemporalne demencije od proleća 2022., a na fotografijama koje su podeljene na Instagramu može se zaključiti da nije prisustvovao rođendanu.

Komentari (0)
Loading