Šokirala ceo svet: Arapska princeza ostavila muža putem poruke na Instagramu, a ovo je razlog

Vesti 18.07.2024 20:23 0

Princeza je šokirala ljude širom sveta kada je ostavila šeika putem popularne društvene mreže.

princeza

Printscreen/Instagram

Princeza iz Dubaija iznenadila je svojim potezom svoje pratioce na Instagramu, ali i ceo svet, nakon što je ostavila svog muža, koji je šeik, putem poruke na Instagramu. Da sve bude još gore, to se desilo samo dva meseca pošto su dobili prvo dete.

„Pošto si zauzet drugima...“

"Dragi mužu, budući da si zaokupljen drugim prijateljima, ovim objavljujem naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe. Čuvaj se. Tvoja bivša žena“, napisala je princeza Šeike Mahra u objavi.

 

 

Ona ima 30 godina, ćerka je vladara Dubaija i supruga šeika Mohameda Bin Rašida bin Mana Al Maktouma. Čini se da su ona i njen suprug prestali da prate jedno drugo na društvenim mrežama i sa svojih profila su obrisali sve zajedničke fotografije.

princeza

Printscreen/Instagram

 

Princeza se bori za ženska prava

Venčali su se pre nešto više od godinu dana, u maju 2023. godine, a u maju ove godine dobili su ćerku. Nije bilo službenog saopštenja o njihovom razvodu iz kraljevske porodice koja vlada Dubaijem i iz koje potiče princeza Šeika Mahra. Princeza je prošle godine diplomirala na londonskom univerzitetu stekavši diplomu iz međunarodnih odnosa. Poznata je i po tome što u javnosti zagovara ženska prava.

 

 

Žene je podržavaju

Neki korisnici društvenih mreža nagađaju da je princezin profil hakovan. Međutim, mnoge žene su princezi u komentarima pružile podršku zbog ovog poteza. "Kada jaka žena zna koliko vredi", "Smatram da je osnažujuće kada žena prepozna svoju vrednost i samouvereno se drži svog mišljenja", "Uvek sam tu za tebe", neki su od njih. Postoje i oni koji smatraju da je princeza nedavno najavila razvod, pošto je objavila fotografiju na kojoj grli kćerku i ispod nje napisala: "Samo nas dve".

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li biste radije u šumi sreli medveda ili nepoznatog muškarca? #najzena #zena #foryou #fyp #viralvideo #fypシ゚ #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading