"Mortus pijana izašla na stadion i otpevala himnu": Šok nastup obišao planetu, a onda se oglasila i pevačica

Tatjana Badarević Vesti 18.07.2024 09:35 0

Ingred Andres, kantri pevačica, izvela je himnu Sjedinjenih Američkih Država pod dejstvom alkohola.

Ingrid Andres

Printscreen/Youtube

 

Ingrid Andres (32), kantri pevačica, nastupila je na MLB-jevom Home Run Debiju u Arlingtonu u Teksasu u ponedeljak uveče. Izvela je američku himnu, a snimak njenog nastupa vrlo brzo se proširio internetom.

Pijana je pevala himnu

Jasno je da Ingrid na snimku ne peva dobro, zbog čega je video postao toliko popularan. Mnogi su nagađali da je Ingrid pijana došla da peva himnu Sjedinjenih Američkih Država, što je ona naposletku i uradila.

 

 

"Neću da vas lažem, bila sam pijana sinoć", napisala je na X-u. "Prijavljujem se u ustanovu kako bih dobila pomoć koja mi je potrebna. To sinoć nisam bila ja. Zbog svog nastupa izvinjavam se MLB-u, svim navijačima i ovoj zemlji koju toliko volim. Javiću vam kako je na rehabilitaciji, čujem da je jako zabavno", dodala je.

 

 

MLB je, inače, najviši rang profesionalnog bejzbola u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Niko od navijača prisutnih na stadionu nije smatrao da je prikladno pijan pevati himnu SAD-a. Mnogi smatraju da je to najgora izvedba nacionalne himne koja se ikad čula pre velikog profesionalnog sportskog događaja.

Bori se s depresijom

Pre samog nastupa, pevačica je američkim medijima poslala imejl kojim je najavila svoj nadolazeći singl u Koloradu. U tom imejlu, piše Variety, objasnila da je neko vreko izbijala iz javnosti jer je patila od depresije u kojoj se našla nakon prekida odnosa s ljudima koji su bili uz nju od početka karijere. Rekla je da je mir pronašla u Koloradu. 

 

 

Andres je rođena u Sautfildu u Mičigenu, a odrasla je u Koloradu. Iza sebe ima dva studijska albuma - Lady Like iz 2020. i Good Person iz 2022. Njena dva singla dospela su na Bilbord Hot 100 - More Hearts Than Mine i Wishful Drinking. Dobila je četiri nominacije za Gremi tokom svoje karijere, uključujući i onu za najbolju novu izvođačicu u 2021. godini. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading