Amber Herd ne izlazi iz sudnice: Nećete verovati kada saznate razlog zbog čega tuži kolegu

Anđela Jovanović Vesti 12.10.2023 14:52 0

Amber Herd tuži kolegu Džejsona Momou zbog njegovog neprimerenog ponašanja i uznemiravanja na setu filma "Aquaman".

amber

EPA

Naime, ona tvrdi da je Džejson Momoa dolazio u alkoholisanom stanju na set i glumio Džonija Depa.

Prema sudskim dokumentima objavljenim prošlog meseca do kojih su došli mediji, Herd je opisala Momou kao pijanog kolegu koji kasni na snimanje, a sve je to zabeleženo i kod kliničke i forenzičke psihološkinje Daun Hjuz

Njene beleške navode da je Herd tvrdila da je Momoa stigao na set filma odjeven kao njen bivši suprug Dep, noseći prstenje.

No, u izjavi za drugi magazin je rekla da se Džejson Momoa sve vreme ponašao profesionalno na snimanju filma "Aquaman" i da su oni uzbuđeni što će publika videti film u decembru ove godine.

Prošlogodišnje suđenje za klevetu u Virdžiniji počelo je kada je Dep (60) tužio svoju bivšu suprugu za klevetu zbog autorskog teksta iz 2018. godine koji je uključivao optužbe za zlostavljanje. Nakon što je Dep dobio tri tužbe, a Herd dobila jednu od tri protivtužbe, ona mu je isplatila nagodbu od milion dolara.

Tokom njihovog dugog pravnog spora, Herd je posvjedočila da je njena uloga Mere u nadolazećem "Aquamanu" smanjena usred pažnje javnosti na njen lični život. Reditelj franšize Džejms Van rekao je prošlog meseca da njen lik nikada nije trebalo da bude glavni deo nastavka.

Njen agent Džesika Kovacevic tada je posvedočila kako veruje da je pažnja koju je glumica dobila tokom televizijskog suđenja protiv Depa negativno uticala na njenu karijeru.

Hjuzove beleške u novim sudskim dokumentima uključuju naznake da je Momoa rekao da želi da otpuste Amber Herd" iz nastavka filma.

 

Komentari (0)
Loading