"Nadulo mu se lice kao žaba": Metju Mekonahi izobličene face i neprepoznatljiv zabrinuo fanove, pa otkrio uzrok svega

Tatjana Badarević Vesti 11.07.2024 12:38 0

Neki su nezgodu povezali sa novim filmovom koji Metju Mekonahi trenutno snima odnosno kriminalističkim trilerom ‘The Rivals of Amziah King".

Metju Mekonahi

Shutterstock

 

Glumac Metju Mekonahi podelio je na svom Instagramu fotografiju s natečenim okom i zabrinuo svoje obožavatelje. Naime, glumca je ubola pčela, što je izazvalo reakciju toliko veliku da nije mogao da gleda na jedno oko. Neki su nezgodu povezali s novim filmom koji glumac snima, kriminalistički triler "The Rivals of Amziah King".

Iako je radnja još uvek tajna, snimke sa seta prikazuju Mekonahija u liku s nekoliko kutija meda. Zato postoje nagađanja da je snimanje novog filma povezano s nedavnim susretom s pčelom, prenosi The Mirror.

Nije poznato da li je ubod pčele uzrokovao neke ozbiljnije probleme, ali obožavatelji su svejedno izrazili svoju zabrinutost i udelili savete, ali i komplimente u komentarima ispod Instagram objave. "Molim te, čuvaj se...", "Ajme, jesi li dobro!?", "Nadam se da imaš led na očima...", "Čak si s ovim haosom na licu još uvek lep", pisali su obožavatelji.

 

 

U komentarima su se javili Dejvid Bekam, bivši fudbaler, manekenka Sindi Kraford, komičarka Čelsi Hendler i druge slavne zvezde. Inače, glumac je još prošle godine bio na setu za novi film, a kako mediji prenose, sada je "The Rivals of Amziah King" u fazi postprodukcije. Osim Mekonahija, u filmu se pojavljuju Kurt Rasel, Kol Spraus i Oven Tig.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading