"Oprostite momci, više se neće ponoviti": Bivša devojka Kanjea Vesta priznala da voli žene?

Nedeljko Tišanović Vesti 09.07.2024 12:23 0

Ona je na društvenim mrežama bila vrlo jasna...

Džulija

Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica i model Džulija Foks, poznata po turbulentnoj vezi s reperom Kanjeom Vestom, nakon dvogodišnjeg celibata je svima podelila da voli žene.

U ponedjeljak je Foksova progovorila o svojoj sek*ualnoj orijentaciji i u odgovoru na TikTok video jedne korisnice, koja je rekla da voli videti žene koje "vole žene", ali sa dečkom. Nakon čega je usledio odgovor na njen video.

Džulija Foks

Profimedia

 

 

 Foks se snimila kako hoda niz ulicu i govori kako je "ona ta koja voli žene" te ironično obećala momcima, odnosno, suprotnom polu da joj se to "više nikada neće ponoviti".

Prema komentarima ispod videa, Foks je dobila veliku podršku svojih obožavatelja koji su isticali da su "vrlo uzbuđeni zbog nje".

Tako sam srećna zbog tebe — napisala je jedna osoba, dok je druga dodala kako joj je priznanje poznate bivše manekenke "popravilo dan".

 

 

Inače, ovo nije bilo prvi put da se Fox dotakla svoje se*sualne orijentacije. Naime, tokom intervjua za Ziwe 2022. godine je rekla kako "ima neke homose*sualne kosti u svom telu i mora ih još malo istražiti".

Možda moji bivši momci nisu pogrešili kad su mi govorili da sam homoseksualne orijentacije i prigovarali da se nikad nisam htela imati intimne odnose sa njima — rekla je tada.

džulija i kanje

Profimedia

 

 

Inače, Foks ima četverogodišnjeg sina Valentina s glumcem Peterom Artemijevim, kojeg je ostavila zbog kontroverznog repera. Ona i kontroverzni reper bili su u vezi manje od dva meseca 2022. godine, i to usred njegovog razvoda od rijaliti zvezde Kim Kardašijan, a posebno je zanimljivo da je tokom intervjua za New York Times 2023, italijansko-američka lepotica priznala da nikada nije imala intimne odnose sa Vestom.

Iako Foks nije u javnost izašla s nekim novim romantičnim partnerom, poznato je da je u celibatu više od dve godine, prenosi Page Six.

Dve i po godine celibata i nikad nisam bolje — rekla je na TikToku u maju.

 

 

Komentari (0)
Loading