Prekinula dugogodišnju kraljevsku tradiciju: Kejt Midlton odstupila od pravila da bi spasila porodicu

Nedeljko Tišanović Vesti 09.07.2024 11:58 0

Princeza od Velsa odlučila je pomoći princu Viliamu u odnosima s medijima tako da je lično preuzela fotografisanje porodičnih trenutaka, a od toga ne odustaje ni usled bitke sa bolesti.

kejt midlton

Profimedia

U najnovijem dokumentarcu koji prati detalje iz života kraljevske porodice otkriveno je kako je Kejt Midlton vrlo promišljeno odlučila prekinuti kraljevsku tradiciju te u svoje ruke preuzeti upravljanje privatnim porodičnim fotografijama kako bi izbegla dodatan pritisak javnosti.

Dokumentarac je napravio Afua Hagan za program Channel 5 te razotkrio kako se princeza Kejt dugo vremena mučila s pronalaskom načina kako pomoći svom suprugu da se nosi s medijima i pritiskom koji je počeo gušiti porodicu.

 

 

Navodno se britanski princ sa svime vrlo teško nosio te mu je bilo jako teško jednostavno živeti život van oka javnosti, prenosi Marca.

 

 

No, Kejt se dosetila načina da mu olakša te je u svoje ruke preuzela fotografisanje porodice. S kamerom u ruci, tokom godina je napravila niz zanimljivih kadrova Vilijama s decom.

Upravo je zbog sjajno obavljenog posla sve zadatke fotografisanja porodičnih trenutaka preuzela u potpunosti na sebe, što je presedan u kraljevskoj porodici.

kejt midlton

Profimedia

 

 

 

Razume da vlada veliki interes za svime povezanim s njenom porodicom, posebno njenom decom koju javnost želi pratiti u odrastanju. Zato joj je jasno da medijima trebaju fotografije te se odlučila na dosad neviđeni potez i uzela kameru u svoje ruke. Kejt je tako mogla birati šta će i kada slati agencijama i objavljivati na društvenim mrežama — ističu u dokumentarcu.

 

 

 

Komentari (0)
Loading