Džastin Biber glavna senzacija u Indiji: Sve oči bile uprte u slavnog pevača, a ovaj detalj nikome nije promakao

Tatjana Badarević Vesti 06.07.2024 16:33 0

Džastin Biber je privukao pažnju mnogih Indijaca svojim šeširom jarko-ružičaste boje dok je šetao ulicama Mumbaja.

Džastin Biber

Profimedia

 

 

Kanadski pevač Džastin Biber (30) u četvrtak je sleteo u Mumbaj kako bi nastupio na svadbi indijskog milijardera Ananta Ambanija (29). Pre odlaska do Anantove porodične kuće, prošetao je prepunim ulicama Indije, a nije mogao a da ne privuče pažnju, o čemu je pisao Hindustan Times.

Za taj dolazak izabrao je potpuno neobičnu kombinaciju- obukao je roze široku majicu i šešir jarke boje, koji je prikrivao njegove oči.

Džastin Biber

Profimedia

 

 

Sin najbogatije osobe u Aziji

Inače, Anant je sin vlasnika indijskog multinacionalnog konglomerata "Reliancea Industriesa", Mukeša Ambanija. Prema Forbsu, on je najbogatija osoba u Aziji i "težak" je više od 114 milijardi dolara.

Osim Džastina, Anat je takođe angažovao italijanskog tenora Andreu Bočelija, Kejti Peri i Rijanu da nastupe na njegovim predbračnim svečanostima poslednjih nedelja.

Džastin Biber

Profimedia

 

 

Objavili vest o trudnoći

Podsetimo, Džastin je u maju objavio da čeka svoje prvo dete objavivši video i fotografije na kojima je njegova supruga Hejli Biber (27) odevena u čipkastu belu haljinu.

Hejli i Džastin bili su vrlo otvoreni o tome da žele da imaju decu i da ih žele imati dok su mladi. Džastin ima 30, a Hejli 27 godina. Hejli je govorila o osnivanju porodice još 2021.

 

 

“Uvek smo znali da smo usklađeni oko onoga šta želimo u našoj budućnosti", rekla je tada.

Nakon što su objavili srećnu vest, par ne prestaje da se eksponira u javnosti i pokazuje Hejlin trudnički stomak. Hejli je često viđena u top majici, koja jasno pokazuje da je njen stomak iz dana u dan sve veći.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading