"Bili su kao hodajuće apoteke": Otkriveno da je još jedna slavna osoba umešana u smrt Metjua Perija

Tatjana Badarević Vesti 06.07.2024 14:26 0

Izvor veruje da su Metju i drugi slavni prijatelj možda "pomagali" jedan drugome tako što su se međusobno upućivali svojim doktorima kad god bi imala nestašicu lekova.

metju

Shutterstock

 

Nakon smrti omiljenog glumca Metjua Perija od "akutnih učinaka ketamina i davljenja", tamošnje vlasti su pokrenule veliku istragu. InTouch sada je otkrio kako bi još jedna slavna osoba mogla biti upletena u istragu Metjuove smrti.

Prema izvoru, slavna zvezda i Metju tvrdili su da su trezni, ali su zapravo bili "hodajuće apoteke" koje su kasno u noć razgovarale o svojim zavisnostima, borbama za trezvenost i ličnim životima.

Navodno su se pojavile fotografije koje prikazuju tu osobu i Perija u ordinaciji lekara koji mu je prepisivao ketamin.

Izvor veruje da su Metju i drugi slavni prijatelj možda "pomagali" jedan drugome upućujući jedan drugog svojim lekarima kad god bi imali nestašicu njihove zalihe lekova.

metju

Profimedia

 

 

Podsetimo, InTouch je prošlog meseca otkrio kako su policajci zaplenili iPhone i prenosni kompjuter iz sobe poznate žene u rezidenciji za osobe koje se leče od alkoholizma u Los Anđelesu i priveli je na ispitivanje.

Izvor je otkrio i kako je Peri "sklopio neočekivano prijateljstvo" s poznatom ženom nakon što ju je upoznao tokom jednog od njegovih 15 odvikavanja. Kasnije je InTouch otkrio kako se radi o bivšoj supruzi glumca Čarlija Šina, Bruk Mueler.

Naime, glumac je preminuo u 54. godini 28. oktobra 2023., u svom domu u Los Anđelesu. Kasnije je obdukcijom utvrđeno da je smrt glumca uzrokovana akutnim učincima ketamina i davljenjem, a obdukcija takođe napominje da nije bilo "nikakvih znakova traume ili sumnje na zlodelo".

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading