"Običan" frajer pomutio joj um, "kupila" ga od supruge i uzela za sebe: Holivudsku miljenicu zbog ovog čoveka stavljali na stub srama

Tatjana Badarević Vesti 06.07.2024 08:34 0

Džulija Roberts je upoznala ljubav svog života dok je bio u braku sa drugom.

Džulija

Profimedia

 

Džulija Roberts jedna je od najslavnijih žena na planeti, a njena lepota decenijama ne gubi na svojoj snazi. Mnogi je obožavaju, no ponekad se i ona znala naći na tapeti prozivki i hejterskih komentara.

Ono što su joj mnogi zamerili je zapravo ono najlepše što joj se dogodilo, a radi se o njenoj ljubavi sa suprugom Danijelom Moderom s kojim je u braku preko 20 godina, kako su tada prenosili strani mediji.

No, krenimo redom. Džulija, koja je svojevremeno glumila odbeglu nevestu u istoimenom filmu, pokazala se takvom i u stvarnom životu pa je tako njena luda ljubav s kolegom Kiferom Saterlandom okončana samo tri dana pre venčanja i to zbog njegovog najboljeg prijatelja Džejsona Petrika.

džulija roberts

Profimedia

 

 

1993. zaljubila se u pevača Lajla Loveta i s njim se brzo venčala, no taj brak nije potrajao. Razveli su se samo dve godine kasnije nakon čega je usledila njena kratka, ali proslavljena romansa sa Metjuom Perijem koji ju je ostavio nakon dva kratka meseca.

Pravu ljubav pronašla je tek s kamermanom Danijelom Moderom kojeg je upoznala 2001. na snimanju filma "Meksikanac". Iako je ljubav na setu brzo planula, nije sve išlo tako jednostavno jer je Moder u to vreme bio u braku s Verom Stejmberg od koje se razveo ubrzo nakon susreta sa Džulijom.

Džulija Roberts

Shutterstock

 

 

Nakon toga Džuliju su počeli da razapinju i prozivaju je razaračicom braka, a ona sama je 2003., gostujući kod Opre Winfi, rekla da se ne oseća krivom za raspad njegovog braka.

"Lako je pokazati prstom na mene i reći: "Ona je za to kriva", razumem to. Ne zameram ljudima koji upiru prstom. Samo što nije bilo tako", rekla je tom prilikom Džulija.

"On je sve sredio, nevezano sa mnom, a ja sam sredila svoj život odvojeno od njega. Mislim da je to jedini razlog zbog kojeg smo uspeli da se zaljubimo jedno u drugo i ostati zajedno", rekla je u istom intervjuu.

Moderov razvod sa Stejmberg finalizovan je početkom 2002., a venčanje sa Džulijom dogodilo se u julu iste godine u Novom Meksiku. Džulija je navodno platila bivšoj supruzi svog voljenog 400.000 dolara da bi se sve što brže okončalo. 

Dve godine kasnije, dobili su blizance, ćerku Hejzel i sina Finesa, a 2007. dobili su još jednog sina Henrija.

Bonus video:

 

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading