"Pike me je sputavao, sad konačno mogu da radim": Šakira otvoreno o prethodnom braku, pa priznala da živi punim plućima

Tatjana Badarević Vesti 04.07.2024 17:30 0

Slavna pevačica Šakira je konačno progovorila o slobodi nakon što se razvela od penzionisanog fudbalera Žerara Pikea.

Šakira

Printscreen/Youtube

 

"Tu i tamo sam radila na novoj muzici, ali mi je bilo teško. Nisam imala vremena zbog braka i muža. Sada sam bez muža, ali, da, on me sputavao. Sad sam slobodna. Sad stvarno mogu da radim", rekla je pevačica Šakira (47) prilikom nedavnog gostovanja u The Tonight Showu. 

Progovorila je o slobodi nakon raskida sa penzionisanim fudbalerom Đerarom Pikeom (37). U martu ove godine izdala je album pod nazivom "Žene ne plaču više", prvi od 2017. U aprilu je najavila i svetsku turneju.

Pre nekoliko nedelja priznala je kako je nakon razvoda pretrpela fizičku i emocionalnu bol.

Šakira

Courtesy Hard Rock International / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

 

- Patnja koju sam osećala bila je verovatno najveća koju sam doživela u celom životu. Osećala sam se kao da mi je neko zabio nož u grudi - rekla je Šakira za Rolling Stone.

Šakira je Pikea upoznala u martu 2011., kad je snimala spot za pesmu "Waka Waka". Bili su u vezi 12 godina, a raskinuli su u junu 2022. Par ima sinove Milana i Sašu. Ubrzo nakon njihovog raskida, bivši fudbaler je počeo da izlazi sa Klarom Čija Marti.

Klara je inače studentkinja odnosa s javnošću i zaposlena je u Pikeovoj producentskoj kući "Kosmos". Par se navodno upoznao na sportskim događajima "Kosmosa".

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading