"Mojim unucima je uskraćeno njihovo pravo": Otac Megan Markl očajan zbog ćerkinih poteza, a evo šta je rekao za kralja Čarlsa

Tatjana Badarević Vesti 03.07.2024 16:23 0

Tomas Markl, otac Megan Markl, priznao je kako bi voleo da upozna unuke ali da bi u ovoj fazi u kojoj se nalazi bio srećan i sa samo jednom fotografijom.

megan markl

Profimedia

 

Otac Megan Markl, Tomas, tužan je što je princu Arčiju i princezi Lilibet uskraćen kraljevski način života, prenosi New York Post.

Nedavno je Tomas proslavio svoj 80. rođendan pa je pozvao svoje unuke na slavlje, ali kontakta sa ćerkom i njenom porodicom nema. Takođe je izrazio žaljenje i zbog narušenih porodičnih odnosa princa Harija s kraljevskom porodicom pa Arči i Lilibet nisu mogli da proslave rođendan ni sa svojim drugim dedom - kraljem Čarlsom.

megan markl

Profimedia

 

 

"Učinilo mi se jako tužnim što je Megan i Harijevoj deci uskraćeno pravo da upoznaju svoje rođake, koji izgledaju kao fantastična deca ili da učestvuju u stvarima kao što je ceremonijalni događaj Trooping the Colour, što je njihovo pravo rođenjem. Ulaze u godine kada će početi da postavljaju pitanja, kao i sva deca. Pitam se kako će se Arči i Lilibet osećati za nekoliko godina kada shvate sve stvari koje su propustili", kazao je Tomas.

Tomas Markl

Printscreen/Youtube

 

 

Tomas je, kako prenosi New York Post, molio Harija i Megan da se vide, ali to se nije dogodilo. "Nikada nisam bio pozvan na rođendan, znam da se jedina osoba s kojom najviše želim da se čujem, Megan, neće javiti. Voleo bih da upoznam svoje unuke, ali bih u ovoj fazi bio srećan i s fotografijom. Imaju dede koji žele da ih vide, od kojih je jedan kralj Engleske. Nikad za svojih 80 godina nisam mislio da ću biti u istoj poziciji kao i kralj", rekao je.

kralj čarls

Foto: AP

 

 

Kao što znamo, odnos Tomasa i Megan se narušio 2018. godine pre njenog venčanja sa Harijem, a nastavio da se pogoršava nakon što je Tomas doživeo moždani udar pre dve godine.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading