Šuškalo se da je slavna milijarderka "šutnula" mladog glumca: Sada su viđeni zajedno, a prizor sve govori

Tatjana Badarević Vesti 02.07.2024 10:17 0

Kajli Džener i Timoti Šalame viđeni su u izlasku zajedno.

Kajli Džener

Profimedia

 

Rijaliti zvezda Kajli Džener i glumac Timoti Šalamej pojavili su se zajedno u javnosti nakon pet meseci i to na dejtu u Holivudu. Prvi je to put da ih vidimo zajedno nakon što su zajedno bili na dodeli Zlatnih globusa, ali i nakon meseci raznih glasina - od onih da su raskinuli do onih da će postati roditelji.

Glumac trenutno u Njujorku snima film "A Complete Unknown" gde igra muzičara Boba Dilana, prenosi Daily Mail. Pretpostavlja se da tamo on i Džener provode vreme zajedno, ali da se ne izlažu previše javnosti jer svoju vezu drže privatnom, zbog čega su i krenule razne glasine o kraju romanse para.

"Svi se za ovu vezu stvarno nadaju da će potrajati", kazao je izvor ranije ove godine kada je otkrio da je par ludo zaljubljen i da je Šalamej već upoznao decu rijaliti zvezde - Stormi i Airea - koje ima s reperom Trevisom Skotom. Kasnije je izvor otkrio da je razlog velike privatnosti veze slavnog para taj što se glumcu ne sviđa tolika pažnja.

Kajli Džener

Profimedia

 

 

"Timotiju se nije svidela sva pažnja koju je dobio sa Kajli tokom dodele Zlatnih globusa, njihov je poljubac zasenio stvarni razlog zbog kojeg je bio tamo. Njegova je karijera u usponu i on je želi zaštititi i pustiti da napreduje na temelju njegovog talenta, a ne toga s kim izlazi ili ne izlazi. Takođe želi zaštititi svoju vezu s Kajli", objasnio je izvor blizak paru

Inače, o romansi između rijaliti zvezde i glumca počelo je da se nagađa u aprilu prošle godine nakon što je par viđen u javnosti tokom i nakon Nedelje mode u Parizu. Iako se život rijaliti zvezde od prošle godine emituje sada u petoj sezoni showa "The Kardashians", Šalamej se ne pojavljuje u rijalitiju. Izgleda da je glumačka zvezda odlučila da maksimalno zaštititi svoju karijeru i ne stvara dodatni publicitet u reality showu svoje devojke.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading