Život ju je šibao, a onda je svoju bol pretočila u vrtoglavi uspeh: Životna priča Pamele Anderson nalik je filmskom scenariju

Tatjana Badarević Vesti 01.07.2024 16:27 0

Pamela Anderson koju je ogromnu slavu stekla u seriji "Čuvari plaže" danas slavi 57 godina.

Pamela Anderson

Profimedia

 

Glumica i aktivistkinja, Pamela Anderson,  tokom dugogodišnje karijere ostvarila je veliki uspeh danas uživa u plodovima svog rada. Ipak njen život su obeležili brojni skandali, kako je i sama ranije priznala za Variety.

Mnogi se i danas sećaju njenog turbulentnog odnosa sa bubnjarom Tomi Lijem.

Sudbonosno "da" izgovorili su samo tri dana nakon prvog izlaska, a u junu iduće godine, par je dobio sina Brendona. Nekoliko meseci nakon rođenja sina podneli su zahtev za razvod. Ubrzo su rešili nesuglasice pa su 1997. godine dočekali svog drugog sina. Ipak, Pamela je godinu dana kasnije ponovo podnela zahtev za razvod te je optužila Lija za fizičko nasilje.

Pamela Anderson, Tomi Li

Profimedia

 

 

Bubnjar je zbog svega toga proveo četiri meseca u zatvoru, a nastavili su da se mire i raskidaju sve do 2010. godine. Do skandala je ponovo došlo 2018. godine, kada je Li optužio sina Brendona da ga je onesvestio. 

"Tomijevi postupci su očajni i ponižavajući. On je katastrofa koja je izmakla kontroli. Ne ponaša se kao otac. Ali ovo nije ništa novo", napisala je Pamela na svom blogu.

Glumica je 2001. godine podnela zahtev za isključivo starateljstvo nad dvojicom sinova, kada je ujedno i otkrila da joj je dijagnostikovan hepatitis C, ozbiljna bolest jetre koja može dovesti do dugotrajnih zdravstvenih problema, pa čak i smrti.

Pamela Anderson

Shutterstock

 

 

Anderson je tada otkrila da se zarazila virusom kada je delila iglu za tetovažu sa Lijem za kojeg je tvrdila da joj nikada nije rekao da ima tu bolest.

Pre konačnog razlaza, par se našao u centru skandala kada je njihov bivši radnik ukrao iz sefa eksplictan snimak njih dvoje. Snimak je na kraju objavljen na internetu.

Uz to, Pamela je 2014. po prvi put priznala i kako je žrtva seksualnog zlostavljanja. Naime, objasnila je kako ju je dadilja seksualno zlostavljala od šeste do desete godine. Nakon toga je izjavila da ju je, kad je imala 12 godina silovao 25-godišnjak, te dodala da se ciklus zlostavljanja nastavio i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao njen dečko sa šest svojih prijatelja.

pamela anderson

Profimedia

 

 

'Moj tadašnji dečko mislio je da bi bilo zanimljivo da me siluje sa šest prijatelja. Nisam htela da živim, htela sam da nestanem s lica zemlje', ispričala je.

Bonus video:

 

@najzena.rs Jelena Trivan: Roditelji treba da edukuju decu #najzena #zena #fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading