Teško me je voleti: Džastin Timberlejk zapažen u javnosti po prvi put nakon hapšenja, fanovi ne mogu da dođu sebi

Vesti 22.06.2024 11:09 0

Pevač je uhapšen u ponedeljak uveče, 17. juna zbog vožnje u alkoholisanom stanju u Hamptonsu

Džastin

PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džastin Timberlejk je u petak uveče održao svoj prvi nastup uživo od njegovog hapšenja u utorak rano ujutro na Long Ajlendu u Njujorku.

Timberlejk (43) je tokom kratkog govora pre pesme „Selfish“ rekao fanovima da je „bila teška nedelja“

„Znam da me je ponekad teško voleti, ali vi nastavljate da me volite i ja vas volim“, dodao je on dok su posetioci koncerta klicali.

Timberlejk je publici rekao da je "presuda doneta", te da je ovo bila "najbolja publika na turneji", prenosi People.

Podsećamo, pevač je uhapšen u ponedeljak uveče, 17. juna zbog vožnje u alkoholisanom stanju u Hamptonsu. Pred sudom u utorak 18. juna. 

Pevač se navodno zabavljao na Long Ajlendu, te prema policijskom izveštaju, on tvrdi da je samo popio martini i da se vozio iza svojih prijatelja. Ali, policija ne prihvata mišljenje Džastina Timberlejka.

 

@totsntaters Justin Timberlake’s mugshot has been released by police. You can clearly see his eyes are blood shot and glossy. He was pulled over after blowing through a stop sign and swerving back and forth in the road. #justintimberlake #justintimberlakedwi #justintimberlakearrested ♬ Breaking News Background Music (Basic A)(1001538) - LEOPARD

 

Prema izveštaju, on je prešao znak za zaustavljanje i izgledao je nefokusirano tokom provere:

- Oči su mu bile krvave, dah mu je jako mirisao na alkohol i nije mogao da se usresredi.

Pop zvezda je odbio alkotest na licu mesta i zbog toga je priveden oko ponoći, 17. juna. Kako prenosi TMZ, Džastin Timberlejk je odveden sa lisicama na rukama. Pevač je sada ponovo na slobodi. Ali policijska fotografija, takozvani "mugšot", koju je njujorška policija objavila nakon njegovog hapšenja verovatno će zauvek "ostati tamna mrlja Timberlejka". 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading