Kortni Kardašijan preživela neviđenu traumu: Konačno progovorila o hitnoj operaciji tokom trudnoće sa četvrtim detetom

Vesti 23.05.2024 16:38 0

Ona je u ispovedaonici rekla da se oslanjala na svoju ,,supermoć" da bi prebrodila stres od operacije

Kortni

Hulu/Disney / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kortni Kardašijian Barker govori o strašnom trenutku u svom životu.

Majka četvoro dece (45), govorila je o hitnoj operaciji fetusa koju je imala prošlog leta uoči dočeka bebe Rokija Trinaestog tokom premijere 5. sezone njenog porodičnog rijalitija. Kardašijan Barker opisuje kako je imala snimanje stomaka kod kuće neposredno pre nego što je njen suprug Travis Barker (48) krenuo na turneju Blink-182.

„Doktor koji će doći u kuću da uradi skeniranje je doktor koji se bavi visokim rizikom, zaista je detaljan i temeljan u traženju svega“, objašnjava Kardašijan Barker. „Nešto mu je zapalo za oko zbog čega je želeo da posetim nekoliko specijalista i morala sam da odem na operaciju fetusa gde rade operaciju na bebi, što je bilo zastrašujuće.

Neopisiv stres

Kardašijanka kaže da je bila kod kuće noć pre operacije, za koju priznaje da je bila ,,stresna". U tom trenutku, Barker je bio van zemlje i doleteo kući da bi prisustvovao operaciji.

,,Tajming je bio čudesan. To je spasilo sve", kaže Kortni. „Jako sam zahvalna na tome, znate, kako se sve odigralo i na doktorima koji su zaista pomogli da donesemo najbolje odluke koje su zaista spasile našu bebu.

 

 

„Doktor je rekao: 'To je bila trauma i želim da možete da odvojite trenutak i shvatite da je to zaista traumatično'“, seća se mama četvoro dece.

Ona je u ispovedaonici rekla da se oslanjala na svoju ,,supermoć" da bi prebrodila stres od operacije.

„Postoji neka supermoć koja mi pomaže da se u vanrednim situacijama zaista smirim. A onda kada smo otišli, rekla sam: „U redu, mogla bih da duboko udahnem. Mogla bih da plačem. Mogla bih da ga izvadim", objašnjava ona.

Podelila iskustvo

Razgovarajući o svojoj odluci da podeli svoje iskustvo na društvenim mrežama, Kardašijan Barker kaže da je srećna što je govorila o operaciji kako bi drugi mogli da uče iz njenog iskustva.

„Bili su toliko zahvalni što sam objavila nešto o tome jer su rekli da se toliko ljudi ne oseća prijatno, čak i kada govore svom prijatelju ili članovima porodice jer razmišljaju: 'Da li su uradili nešto pogrešno ili drugačije?' “, kaže Kardašijan Barker.

„Ali moj doktor kaže: 'Niste ni u čemu pogrešili, nema veze sa godinama. To je samo vrlo retka stvar koja se desila.' Nakon što se ovo dogodilo, pomislila sam da me Bog čuva. Ovo je čudo i biću jako pozitivna.

Srećan kraj

Kardašijanka primećuje da se posle operacije osećala mnogo bolje.

 

„Osećam se dobro. Ali i ranije sam se osećala dobro. Tako da, ako ne osetim kretanje nekih pet minuta, protresem ga zbog hitne operacije fetusa koju sam morala da imam", kaže ona.

„Sada sam uglavnom na krevetu jer je u amnionskoj kesici rupa odakle su morali da započnu operaciju. Tako da ne smem da vozim, ne smem da stojim duže od 20 minuta. Ne izlazim često iz kuće.” 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading