Viralna fotografija Kejt Midlton s maramom rastužila mnoge: Evo šta se krije iza svega

slobodanka ćorić Vesti 13.06.2024 10:10 0

Putem mreža se pojavila njena fotografija bez kose, ali je kraljevski stručnjak objasnio razlog

Viralna fotografija Kejt Midlton s maramom rastužila mnoge: Evo šta se krije iza svega

Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton poslednji put u javnosti viđena je za Božić 2024. godine, a sredinom januara objavljeno je da je imala operaciju abdomena.

S obzirom na to da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji zbog raka koji joj je dijagnostikovan, javnost je svesna ozbiljnosti situacije, kao i da lečenje nosi određene nuspojave.

Pojedini svetski mediji prenose da je drastično smršala zbog agresivne terapije koju prima.

"Kejt je ranije bila vrlo mršava, a zbog hemoterapije sada verovatno izgleda kao kostur. Kosa je bila njena kruna, ali se priča da joj opada u pramenovima i da bi mogla ostati potpuno bez kose", tvrdi izvor za strane medije.

kejt midlton

Printscreen/X

 

Putem mreža se pojavila njena fotografija bez kose, ali je kraljevski stručnjak Ian Pelam Tarner za "Fox News Digital" rekao da postoji lažna fotografija koja je postala viralna.

"Kruže lažne slike princeze kako nosi maramu na glavi, aludirajući na to da je izgubila kosu zbog hemoterapije", kazao je.

Već na prvi pogled je jasno da se radi o fotografiji stvorenoj od veštačke inteligencije, ali činjenica da lečenje od raka ostavlja posledice i dalje je rastužila mnoge, zbog čega se princeza nije pojavila u javnosti šest meseci.

Kejt Midlton na rođendanu kralja Čarlsa

Kejt razmatra mogućnost pojavljivanja u Londonu povodom službenog rođendana kralja Čarlsa, koji je 15. juna.

Iako je rođen 14. novembra, službene proslave rođendana monarha često su bile na dan koji nije zapravo njihov rođendan, posebno ako nisu rođeni leti. Ta ceremonija poznata je kao "Trooping the Color" i obeležava monarhov službeni rođendan već više od 260 godina. Ovo će biti prvo pojavljivanje Čarlsa na tom događaju u svojstvu kralja.

Kejt je poslala pismo Irskoj gardi, čija je kraljevska pukovnica. Istakla je ponos na celu pukovniju uoči Pukovničke smotre i izrazila žaljenje što je propustila probu za "Trooping the Color".

"Cenim sve one koji su mesecima vežbali za 'Trooping the Color' ove godine i uložili mnogo sati kako bi bili sigurni da su njihove uniforme i vežbe besprekorne. Čast mi je biti vaša pukovnica i veoma mi je žao što ne mogu prisustvovati ovogodišnjoj smotri. Molim vas, prenesite moje izvinjenje celoj pukovniji. Nadam se da ću uskoro ponovo moći biti s vama. Prosledite moje najlepše želje i mnogo sreće svima koji su uključeni", dodala je Kejt.

Reči "nadam se da ću vas uskoro ponovo moći predstavljati" ističu se kao nagoveštaj da bi se princeza mogla vratiti u javnost, iako njeno pojavljivanje još nije potvrđeno.

Šuška se sve više kako bi mogla iznenaditi ceo svet i doći na ceremoniju. Povratak se očekuje jer se radi o važnom događaju, a to bi bila i svojevrsna javna podrška kralju jer se oboje bore protiv raka.

Komentari (0)
Loading