Opet uhvaćeni u laži: Princ Hari i Megan Markl tri godine skrivali istinu, a sada je sve izašlo na videlo

Vesti 11.06.2024 16:48 0

U stranim medijima su se pojavili navodi koji optužuju Harija i Megan za obmanjivanje javnosti.

Megan Markl i Hari

EPA

Pre nešto više od tri godine rođena je princeza Lilibet Dijana Mauntbaten Vindzor. Neki bliski prijatelji princa Harija i njegove supruge Megan Markl tvrdili su da je par, nedugo nakon rođenja male Lilibet, putem video poziva upoznao devojčicu s njenom, sada već pokojnom prabakom kraljicom Elizabetom II.

Kraljica Elizabeta je nije upoznala

Mala Lilibet sedma je u redu za britansku kraljevsku krunu, a ovih dana u medijima su se pojavili navodi koji optužuju Harija i Megan za obmanjivanje javnosti. Izvor za koji britanski mediji pišu da je dobro obavešten, ispričao je da je tada 95-ogodišnja kraljica bila besna zbog neistinitih izjava koje su prijatelji bivšeg vojvode i vojvotkinje od Saseksa dali američkim medijima.

„Nije bilo nikakvog video poziva“, tvrdi neimenovani insajder iz Bakingemske palate za „The Mail“. „Reč je o tome da li je ono što se piše tačna verzija onoga što se stvarno dogodilo“, dodao je izvor koji tvrdi da pokojna kraljica tada nije imala priliku da upozna svoju praunuku, pa čak ni putem spomenutog video poziva.

Megan Markl

Foto: AP

 

Da li je Hari dobio odobrenje od bake?

Zanimljivo je da je devojčica dobila ime upravo po kraljici Elizabeti, odnosno, nju je porodica od malih nogu zvala Lilibet. Predstavnik za štampu slavnog para izjavio je za „Njujork post“ da je Hari pre toga razgovarao s bakom i da bez njenog pristanka nikada ne bi ćerku nazvao po njoj. S druge strane, izvor iz palate rekao je da je taj razgovor ipak bio više u formi izjave, a ne pitanja. Hari i Megan angažovali su advokata koji je poslao pravni dopis kao odgovor na te izjave. Tvrde da je reč o klevetama, a iz palate se o celom slučaju nisu još službeno oglašavali.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading