Tamari ukrali kofer: Poznata srpska influenserka nudi nagradu od 5.000 evra za informacije

Vesti 11.06.2024 12:08 0

Najpoznatija srpska influenserka Tamara Kalinić imala je neprijatno iskustvo i ostala bez ličnih stvari.

tamara kalinić

Printscreen/Instagram

Jedna od najpoznatijih svetskih influenserki Tamara Kalinić živi u Milanu sa svojim dečkom koji se zove Filipo Testa i jedan je od najmoćnijih ljudi u svetu mode. Zbog posla, njih dvoje često putuju u Pariz.

Nudi nagradu od 5.000 evra

Tamara je na svom Instagram profilu objavila da joj je nepoznati muškarac ukrao kofer s ličnim stvarima u vozu. Na Instagramu je objavila fotografiju kofera i napisala da će dati 5.000 evra onome ko nađe lopova.

Tamara Kalinić

Printscreen/Instagram

 

"Unutra nije bilo nakita, satova, "ermes" torbica, ničega takvog, samo stvari koje volim i do kojih mi je stalo. Samo neke lične stvari, šminka i tri kamere kojima snimam videe i fotografije. Kofer ima moje inicijale pa nije previše vredan za prodaju. Ako ga neko vidi u Milanu, nudim 5.000 evra nagradu ako predate lika koji ga je ukrao", napisala je Tamara. Potom je dodala da je u koferu bila skupa odeća, torba i cipele, za koje je, kako kaže, jako vezana.

tamara kalinić

Printscreen/Instagram

 

Stalno na meti lopova

Tamaru su već opljačkali pre tri godine, u njenom stanu, u Parizu. Provalnici su, dok ona nije bilo u stanu, ušli kroz prozor koji gleda na unutrašnje dvorište. Tada su joj ukrali vredne stvari. Lopovi su uzeli njene skupe satove, dizajnerske torbice i druge luksuzne predmete.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading