Tamara Kalinić opet dikitira modne trendove: Njenu torbicu svi želimo, pravi je hit ove sezone

Olja Jelić Vesti 17.06.2023 10:26 0

Svi već znamo da je Tamara Kalinić jedna od najmodernijih Srpkinja i najuspešnijih influenserki u Evropi, a ono što ona nosi, svi želimo. Ovaj put za oko nam je zapala torbica čiji oblik vraća u detinjstvo

Tamara Kalinić

Printscreen/ Instagram

Tamara Kalinić je naša najuspešnija influenserka. Ovaj put je oduševila torbicom čiji oblik vraća u detinjstvo - jer smo takve torbice mahom imale kao devojčice, i to u raznim bojama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Dvehiljadite donele su svašta, pa i "kockaste" torbice sa kratkim ručkama. Mi smo u njima nosile karminčiće koje uglavnom kraducnemo od mama, pa sve dok ne primete da nedostaju, kao i lepe kamenčiće, sličice... sve što je moglo da stane.

Nije ni danas drugačija situacija kada smo odrasle i nosimo prave torbe, a evo kakvu torbicu je odabrala Tamara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Modni hit brenda Miu Miu

Radi se o prošivenoj kožnoj Arcadie torbici koja je pravi hit brenda Miu Miu. Naravno da su slavne lepotice pojurile da je imaju u svojoj kolekciji, a kada je pogledamo jasno nam je i zašto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

 

 

Tamara je odabrala ovu u braon boji koja ide uz svaku kombinaciju i skoro pa da je nosiva u svakoj prilici.

Podseća na koferče ili neseser, a ovaj Miu Miu "privezak" koji se uglavnom koriste za obeležavanje kofera interesantan je detalj i prosto ne možemo da mu odolimo.

Ono što je još interesantnije je njena cena koja iznosi 2.800 američkih dolara. Ali znate kako kažu - torba kada napusti prodavnicu, njena vrednost raste, tako da ko može toliko da izdvoji, i vredi.

 

Komentari (0)
Loading