Novo pismo Kejt Midlton: Govorila o velikom događaju kralja Čarlsa, hoće li se pojaviti u javnosti?

Vesti 08.06.2024 19:57 0

Princeza od Velsa je završila pismo tako što je napisala „Kuis Separabit“ i potpisala se kao „pukovnica Ketrin“

Kejt

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kejt Midlton se izvinila zbog izostanka sa velike probe za rođendansku paradu kralja Čarlsa ,,Trooping the Colour", dok nastavlja da izbegava pojave u javnosti zbog dijagnoze raka.

Irska garda je podelila pismo princeze od Velsa (42) u objavi na X-u u subotu, 8. juna, gde je napisala kako je ponosna na ceo puk uoči Pukovnikovog pregleda i parade ,,Trooping the Colour."

„Cenim što su svi koji su ove godine vežbali mesecima i posvetili mnogo sati da se postaraju da njihove uniforme i vežbe budu besprekorne“, dodala je princeza Kejt u pismu.

Ona je nastavila: „Velika čast mi je čast što sam vaša pukovnica i veoma mi je žao što nisam u mogućnosti da pozdravim ovogodišnju smotru pukovnika. Molim vas, prenesite moje izvinjenje celom puku, premda se nadam da ću moći da vas predstavljam uskoro. Molim vas, još jednom, pošaljite moje pozdrave i puno sreće svima.

Princeza od Velsa je završila pismo tako što je napisala „Kuis Separabit“ i potpisala se kao „pukovnica Ketrin“.

 

 

„Irska garda je bila duboko dirnuta što je jutros primila pismo naše pukovnice, Njenog Kraljevskog Visočanstva, Princeze od Velsa. Nastavljamo da Njenom Kraljevskom Visočanstvu želimo sve najbolje tokom njenog oporavka. Kuis Separabit @KensingtonRoyal @ ArmiInLondon“, napisala je Irska garda uz slike pisma. 

Kejt je počasna pukovnica Irske garde, koja predvodi akciju na ovogodišnjoj proslavi (samo jedna zastava može biti predstavljena istovremeno, tako da pet pukova pešačke garde- Grenadirski, Koldstrim, Škotski, Irski i Velški- smenjuju čast jednom godišnje). Princeza Kejt bi se inača pojavila na smotri pukovnika Irske garde (koja je održana 8. juna, nedelju dana pre velike parade u Londonu) ali je palata 30. maja objavila da neće izvršiti taj trenutak, prenosi People.

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading