Misterija Kejt Midlton: Zdravstveno stanje, teorije zavere i dramatični gubitak kose

Slobodanka Ćorić Vesti 07.06.2024 14:15 0

Navodno, njen kalendar je prazan do kraja 2024. godine, što upućuje na ozbiljnost situacije

Misterija Kejt Midlton: Zdravstveno stanje, teorije zavere i dramatični gubitak kose

Printscreen/Youtube

U poslednje vreme, zdravstveno stanje Kejt Midlton izazvalo je lavinu spekulacija i raznih teorija zavere. Od samog početka, o tome se uglavnom šuškalo, a javnost je bila gladna informacija koje bi razjasnile ovu misteriju.

Jedan od vrhunaca morbidnosti bio je kada su se na društvenim mrežama pojavile lažne fotografije princeze, na kojima je navodno bila sa maramom usled hemioterapije. Ovakvi događaji samo su podstakli dalje rasplamsavanje teorija među ljudima.

Čak i kada je princ Vilijam nedavno prvi put dao odgovor na pitanje o zdravstvenom stanju Kejt, spekulacije nisu prestale. "Bolje joj je, hvala. Volela bi da je mogla danas da bude tu", rekao je princ. Međutim, britanski mediji i dalje su prenosili suprotne informacije, tvrdeći da je princeza "emocionalno uništena".

Kejt se u januaru povukla sa kraljevskih dužnosti kako bi se posvetila zdravlju, a javnost je zaista dobila vrlo malo informacija sve do trenutka kada su teorije postale toliko uznemirujuće da se spekulisalo čak i o njenoj smrti. Nakon saznanja da boluje od raka i da je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji, Kejt nije bila viđena u javnosti, a ni iz palate nisu izlazile s detaljima.

Iako je prvobitni plan bio da se princeza vrati dužnostima oko Uskrsa, situacija se nije odvijala onako kako se očekivalo. Navodno, njen kalendar je prazan do kraja 2024. godine, što upućuje na ozbiljnost situacije.

Iz palate su ranije najavili da će obavestiti javnost o važnim promenama u Kejtinom zdravstvenom stanju, a naglasili su da će se vratiti na posao tek kada dobije "zeleno svetlo" od lekara. Očigledno je da situacija oko zdravlja Kejt Midlton još uvek ostaje enigma koja intrigira i zabrinjava javnost.

Komentari (0)
Loading