Rijana otišla u penziju: Zvezda nasmejala mreže urnebesnom porukom, pogledajte ovaj momenat

Vesti 08.06.2024 11:38 0

Majicu je uparila sa tamno plavom maksi suknjom i crvenim patikama

Rijana

Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rijana je imala modni trenutak dok je naizgled poslala suptilnu poruku!

Pevačica (36) je u četvrtak fotografisana kako šeta Njujorkom sa svojim dečkom ASAP Rokijem. Zvezda sa Barbadosa koja fanovima već duže vreme obećava novu muziku, pokazala je u zanimljiv izbor odeće. 

„U penziji sam“, pisalo je velikim belim slovim na njenoj plavoj majici kratkih rukava. Malim crvenim slovima pisalo je: ​​„Obučena sam u svom stilu."

Majicu je uparila sa tamno plavom maksi suknjom i crvenim patikama. Ceo autfit je začinila zelenom torbicom, plavim naočarama za sunce i srebrnim nakitom.

Roki (35) je nosio bež košulju sa braon detaljima i svetle teksas farmerke.

I Dru voli šalu

Podsećamo, Dru Barimor je takođe nedavno imala majicu sa smešnim sloganom.

Glumica (49) je rekreirala jedan od svojih kultnih izgleda iz 2003. godine.

Dru

PHOTOlink / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Na premijeri „Čarlijevi anđeli: Totalno zagušenje“ u Njujorku, glumica je nosila sivu majicu na kojoj je pisalo „Dečko mi je van grada“. Na očima je imala ,,smokey eye" i crni ajlajner. To je bilo oličenje stila i mode ranih 2000-ih.

 

 

Dru se uz pomoć poznate šminkerke Šani Darden i slavnog frizera Krisa Epltona vratila u prošlost. „O, Bože, upravo sam pogledala“, rekla je zvezda kada je videla svoju transformaciju.

Video je jako sladak, i jasno je zašto se Dru raznežila kada je videla svoj odraz u ogledalu. ,,To sam ja?" pitala je. ,,Ponovo se osećam kao ta devojka." 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading