Izgleda 20 godina mlađe: Dru Barimor je rekreirala stil iz ,,Čarlijevih anđela", automatski se podmladila!

Vesti 07.06.2024 18:58 0

Dru se uz pomoć poznate šminkerke Šani Darden i slavnog frizera Krisa Epltona vratila u prošlost

Dru Barimor

Foto: AP

Dru Barimor je imala jednu od najlegendarnijih uloga u akcionoj komediji Čarlijevi anđeli iz 2000. godine, zajedno sa nastavkom, ,,Čarlijevi anđeli: Totalno zagušenje", uz Kameron Dijaz i Lusi Liu, .

Filmovi su ostavili značajan pečat na pop kulturu čak i 20 godina kasnije i zauvek će biti jedni od njenih najomiljenijih filmova.

Glumica (49) je sada rekreirala jedan od svojih kultnih izgleda iz 2003. godine.

Dru

PHOTOlink / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Na premijeri „Čarlijevi anđeli: Totalno zagušenje“ u Njujorku, glumica je nosila sivu majicu na kojoj je pisalo „Dečko mi je van grada“. Na očima je imala ,,smokey eye" i crni ajlajner. To je bilo oličenje stila i mode ranih 2000-ih.

Povratak u prošlost

Dru se uz pomoć poznate šminkerke Šani Darden i slavnog frizera Krisa Epltona vratila u prošlost. „O, Bože, upravo sam pogledala“, rekla je zvezda kada je videla svoju transformaciju.

Video je jako sladak, i jasno je zašto se Dru raznežila kada je videla svoj odraz u ogledalu. ,,To sam ja?" pitala je. ,,Ponovo se osećam kao ta devojka."

 

 

Barimorova je imala crnu boju kose i nije bila spremna da se rastane od nje, pa je Eplton zarad transformacije iskoristio zadivljujuću plavu periku.

Takođe su je ohrabrili da prošeta svoj novi izgled po gradu. Nažalost, ona je vlažnim maramicama obrisala šminku. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading