,,Žao mi je ali...": Dru Barimor ispričala skandal koji je doživela tokom snimanja svog prvog filma, seća se svega!

Vesti 20.04.2024 20:48 0

Glumica se prisetila svoje reakcije kada su rukovodioci rekli da nije dovoljno privlačna

Dru Barimor

Foto: AP

Dru Barimor ponovo proživljava srednjoškolski skandal!

Tokom epizode ​​njene emisije u petak, Dru (49) je govorila o anksioznosti koju je osećala dok je snimala film „Nikad poljubljena“ 1999. godine.

Kao što se vidi u snimku na zvaničnom Instagram profilu emisije, Dru je rekla da je taj film bio prvi film njene producentske kuće ,,Flower Films". Ona je dodala da su holivudski rukovodioci bili ,,veoma umorni od glumaca koji su bili i producenti"  krajem 90-ih.

Barimorova je tada verovala da se budućnost cele njene kompanije oslanja na uspeh filma ,,Nikad poljubljena" „Bila sam jako uplašena tokom celog filma jer sam znala da nećemo dobiti drugu šansu ako ne uspe“, rekla je ona.

Ona je uživala stvarajući film, ali je morala da vodi teške razgovore sa rukovodiocima studija tokom procesa.

„Dobijala bih pozive iz studija i bili su kao: 'Žao mi je, ali ružna si'", priseća se ona.

 

 

Dru u filmu igra ulogu Džozi Geler, dvadesetogodišnju novinsku reporterku, kojoj je dodeljeno da radi na tajnom zadatku u srednjoj školi. Džozi ponovo proživljava svoje teško tinejdžersko iskustvo i zaljubljuje se u svog učitelja engleskog Sema (Majkl Vartan). U glavnim ulogama su i Džesika Alba, Dejvid Arket, Moli Šenon, Džon C. Rajli, Oktavija Spenser i Džejms Franko.

Glumica se prisetila svoje reakcije kada su rukovodioci rekli da nije dovoljno privlačna.

,,Bila sam u fazonu, 'dobro'", rekla je ona, dodajući da joj je studio uporno govorio da preteruje sa Džozinim nezgodnim manirom i izgledom.

 

 

Na kraju je studio uspeo u svojoj misiji. ,,Bila sam primorana da malo spustim loptu", rekla je ona, otkrivajući da je ono što su gledaoci videli bila cenzurisana verzija njenog nezgodnog ponašanja.

Ali zvezda je priznala da su rukovodioci imali dobar razlog za ublaživanje lika Džozi.

,,Onda su rekli nešto što je više prijalo mom senzibilitetu nego mom egu. Rekli su kao: 'Ne želimo da izgubiš srce jer se previše daješ komediji'", rekla je glumica.

Setila se da se složila sa tim i da se završilo na tome, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading