Poznata manekenka srušila internet: Pojavila se u mikro haljini koja jedva prekriva obline, grudi drži tanki kanapčić

Jelena Vukelić Vesti 06.06.2024 12:32 0

Gornji deo je poput bikinija, a donji deo je vrlo nisko isečen, pa izgleda kao da bi samo jedan nagli pokret mogao da izazove "katastrofu".

Peni Lejn

Profimedia

Engleska manekenka Peni Lejn bila je zvezda na modnoj reviji u organizaciji magazina Sports Illustrated, na čijoj naslovnoj strani je osvanula prošle godine.

Ovog je puta modnom pistom prošetala u dvodelnom bikiniju koji se sastojao od gornjeg cvetnog dela i gaćica sa zebra printom.

Ova 28-godišnja lepotica bila je u centru pažnje i nakon revije, kada se pojavila u provokativnom izdanju koje je uključivalo belu haljinu koja je više otkrivala nego pokrivala. Reč je o haljini koja izgleda kao da se sastoji od gornjeg i donjeg dela, koje povezuje tanka traka. Gornji deo je poput bikinija, a donji deo je vrlo nisko isečen, pa izgleda kao da bi samo jedan nagli pokret mogao da izazove "katastrofu".

 

 

Peni se proslavila radeći za luksuzne brendove, kao što su Dolce & Gabbana, Armani, Balmain, SKIMS, Burberry i Intimissimi, a takođe bila je i u Drejkovom za pesmu ‘Falling Back‘ iz 2022.

Ipak, poziranje za Sports Illustrated bilo joj je ostvarenje sna. Do toga je došlo nakon što je 2023. bila jedna od ukupno sedam pobednica SI Swim Searcha, prenosi Men‘s Journal.

Na početku karijere imala je male grudi pa su mnogi uvereni da je u međuvremenu bila na plastičnoj operaciji, što ona negira.

"Svi me pitaju jesam li bila na plastičnoj operaciji, jer je promena toliko ekstremna. Ali odgovor je ne. Moje telo je potpuno prirodno, nije reč o operaciji, ovde se radi samo o hormonima. U industriji modelinga u to vreme nije bilo druge opcije; mogli ste ili da izgubite kilograme ili da uopšte ne radite. Odlučila sam se za navodno najzdraviji način, prekomerno sam vežbala, maksimalno smanjila porcije i bila sam izložena konstantnom stresu. Tada sam izgubila menstruaciju -  ispričala je manekenka jednom prilikom.

Nakon toga se okrenula holističkom pristupu lečenja, pa joj se menstruacija vratila, a hormoni se vratili u ravnotežu.  "Moje se muškobanjasto i izrazito mršavo telo transformisalo u ženstveno telo s puno oblina. Kukovi su mi narasli, kao i grudi - priznala je lepotica.

Komentari (0)
Loading