Šta krije Kensingtonska palata? Za Kejt Midlton više nikad ništa neće biti isto, nove šokantne vesti

Slobodanka Ćorić Vesti 05.06.2024 13:07 0

Dok se spekuliše o zdravstvenom stanju i budućnosti princeze od Velsa, Kensingtonska palata ćuti, što samo pojačava misteriju oko sudbine ove voljene članice kraljevske porodice

kejt midlton

Shutterstock

Iako se spekuliše o ponovnom pojavljivanju princeze od Velsa u javnosti, čini se da će stvari biti znatno drugačije nego pre.

Kejt Midlton, princeza od Velsa, već mesecima nije bila prisutna u javnosti, posvećujući se isključivo svom zdravlju i povlačeći se sa kraljevskih dužnosti. O njenom trenutnom stanju malo se zna, a javnost je ostala uskraćena za viđanje i informacije.

Prema izvorima bliskim princezi, moguće je da je nećemo videti do 2025. godine, a čak i kada se vrati, njena uloga u kraljevskoj porodici možda više nikada neće biti ista.

Kejt Midlton je decenijama bila jedna od najomiljenijih članica kraljevske porodice, poštovana širom zemlje. Sa suprugom, princem Vilijamom, bila je aktivno uključena u kraljevske obaveze i uvek je bila podržana od strane javnosti.

Tim koji brine o njenom zdravlju sada ponovo razmatra koje će obaveze biti u stanju da obavlja nakon oporavka, a postoji mogućnost da se više nikada neće vratiti na stari način funkcionisanja.

Kraljevski stručnjaci ističu da će njen povratak biti pažljivo balansiran i zasnovan na medicinskim savetima. Iako se još uvek čeka zvanično saopštenje iz Kensingtonske palate, jasno je da će se njen povratak na posao desiti tek kada lekari daju zeleno svetlo.

U međuvremenu, dok javnost nestrpljivo očekuje vesti o njenom zdravstvenom stanju i eventualnom povratku, Kejt Midlton nastavlja svoju borbu za oporavak.

@najzena.rs "Tiršova nam je druga kuća": Marija je rodila zdravo dete, a onda je saznala strašnu dijagnozu! #najžena #fypシ #fypシ゚viral #žena ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading