Princ Vilijam je iznenadio Kejt Midlton svojim ponašanjem: Pokazao joj je stranu koju nije poznavala

Slobodanka Ćorić Vesti 03.06.2024 17:35 0

Kate Middleton, princeza od Velsa, suočava se s teškom bitkom protiv karcinoma, dok prolazi kroz preventivnu hemoterapiju, a evo gde je Viljam

kejt midlton

Profimedia

Već neko vreme, Kejt Midlton, princeza od Velsa, daleko od očiju javnosti, bori se protiv karcinoma od kojeg pati. Princeza Kejt prolazi kroz preventivnu hemoterapiju.

Izvori bliski dvoru tvrde da princ Vilijam čini sve što može kako bi se njegova supruga osećala dobro.

U potpunosti podržava princezu, pa mu ni kraljevska kriza koja potresa porodicu poslednjih meseci nije toliko bitna, piše "Story".

Princeza Kejt i dalje je fokusirana na svoj oporavak, ali je primećena tokom izlazaka sa svojom porodicom. Njen prioritet i dalje su njena deca, princ Džordž, princeza Šarlota i princ Luis. Ima punu podršku princa Vilijama koji je bio predan njenom oporavku, rekao je izvor.

"Bilo je to vrlo izazovno vreme. Ipak, bilo je pozitivnih strana. Kejt je videla stranu svog supruga koju nikada pre nije videla. Impresionirana je njegovim preuzimanjem odgovornosti tokom ovog iskušenja i ocenila je njegove veštine negovatelja sa 10 od 10", rekao je izvor.

Princ Vilijam uz svoju suprugu: u najtežim njenim danima pokazao stranu koju nije poznavala Princeza je tako videla stranu svog supruga koju nikada pre nije. Impresionirana je njegovim preuzimanjem odgovornosti tokom ovog iskušenja i ocenila je njegove veštine negovatelja sa čistom desetkom.

Komentari (0)
Loading