Živa vatra: Dženifer Lopez usijala mreže u najnovijem autfitu, fanovi tvrde da je ovo njena boja!

Vesti 31.05.2024 20:03 0

Glumica je izgled uparila sa tamnim naočarima, zlatnim minđušama i dijamantskim prstenom

Dženifer Lopez

Profimedia

Dženifer Lopez je pokazala svoj autfit za žurku.

Holivudska zvezda i poslovna žena je izgledala očaravajuće u zadivljujućoj zelenom kompletu sa šljokicama, pokazujući svoje zategnute trbušnjake i neverovatnu figuru dok je promovisala svoj brend koktela.

Džej Lo je na društvenim mrežama podelila snimak reklame, gde se može videti kako šeta po svom dvorištu, koje ima beskonačni bazen. Dženifer polako ide do kamere dok drži flašu.

Potpuno zeleni autfit uključuje visok prorez na butinama i perjem na rukavima. Glumica je izgled uparila sa tamnim naočarima, zlatnim minđušama i dijamantskim prstenom. Na licu je imala nežnu glamuroznu šminku, a kosu je oblikovala u opuštene talase.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Džej Lo se trenutno fokusira na svoju profesionalnu karijeru usred glasina o razvodu od Bena Afleka. Međutim, činilo se da je par bio u dobrim odnosima tokom vikenda, jer su se ponovo okupili na proslavi diplome njegove ćerke u Los Anđelesu.

Dženifer je nosila cvetnu haljinu dok je Ben izgledao elegantno u sivom odelu. Slavni par je izgleda i dalje zajedno uprkos spekulacijama o njihovom životnom aranžmanu.

Izvor je nedavno rekao magazinu People da „još uvek žive odvojeno“ u Los Anđelesu, dok Dženifer vežba za svoju predstojeću turneju. Isti insajder je rekao da je ona trenutno „veoma fokusirana na posao“.

„Sada sam spremna za posao. Mršavija sam nego ikada pre. Trenutno sam u borbenoj formi", rekla je. „Pomeram telo, stalno pomeram telo, putujem, svake večeri se istežem dva sata. To je vreme kada postižem zaista dobru i zdravu formu", rekla je Dženifer.  

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading