Ko je dečak sa slike? Podelio neodoljive fotke iz detinjstva, tada je bio mali šmeker, a sada jedan od najzgodnijih muškaraca na planeti

Vesti 30.05.2024 12:53 0

Zvezda je održala blisku vezu sa svojim sestrama, sa kojima je odrastao u istočnom Londonu, i često deli zajedničke slike povodom njihovih rođendana

Dejvid

Printscreen/Instagram/davidbeckham

Dejvid Bekam odaje počast svojoj starijoj sestri!

Bivši fudbaler (49) je juče podelio nekoliko slika na svom Instagramu kako bi čestitao 52. rođendan svojoj starijoj sestri Lin.

„Srećan rođendan mojoj sestri“, napisao je David uz emotikone u obliku srca i sliku njih dvoje kada su bili deca. „Žao mi je @linnebeckhambriggs1972 nisam mogao da odolim, ali mislim da izgledaš dobro.

Dejvid

Printscreen/Instagram/davidbeckham

 

Mladi Dejvid se smeškao na fotografiji dok je nosio belu košulju uvučenu u tamne pantalone. Njegova sestra je takođe izgledala elegantno. Uvukla je majicu u suknju i imala je kratku frizuru.

Dejvid je potom podelio još jednu sliku sebe i Lin kako poziraju za stolom sa njihovom mlađom sestrom Džoan (42).

„Srećan rođendan“, pisalo je na nalepnici na fotografijiji dok su braća i sestre čučali pored svoje mlađe sestre koja je sedela u stolici za bebe.

Dejvid

Printscreen/Instagram/davidbeckham

 

Tata četvoro dece je završio svoju rođendansku počast još jednom fotografijom braće i sestara. Bekam stoji u sredini, dok je Džoan postavljena napred, a Lin pozadi, navodi People.

„Srećan rođendan“, pisalo je na nalepnici iznad Džoanine glave. „@linnebeckhambriggs1972 Nadam se da ćeš imati neverovatan dan. Volimo te“, dodao je David.

Dejvid

Printscreen/Instagram/davidbeckham

 

Zvezda je održala blisku vezu sa svojim sestrama, sa kojima je odrastao u istočnom Londonu, i često deli zajedničke slike povodom njihovih rođendana. 

Podsećamo, slavni fudbaler je svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrio da je postao farmer. Podelio je tako video na kom se mogu videti kokoške u njegovoj bašti.

Prizor je nasmejao brojne fanove jer je bivši fudbaler po dvorištu hodao u košulji, a kokoške i petao su ga pratili u stopu.

,,Čak i tvoje kokoške izgledaju dobro", napisala je jedna obožavateljka ispod videa.

 

 

,,Kako su predivne", hvalili su fanovi Bekamove kokoške.

Poznato je da je Bekam s porodicom još za vreme pandemije korona virusa krenuo da se bavi s organskim uzgojem hrane. Pokazao je tada da proizvode med, imaju ovce i veliku štalu. 

 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading