Nove vesti o Kejt Midlton: Princeza od Velsa je viđenja u javnosti, prošetala je kratko sa decom

Vesti 29.05.2024 13:35 0

Princeza od Velsa se nije pojavljivala u javnosti od decembra 2023. godine, bar ne zvanično.

kejt midlton

Profimedia

Kejt Midlton se povukla od kada joj je dijagnostikovan rak. Međutim, princeza od Velsa je nedavno viđena u javnosti sa svojom porodicom, kako kažu izvori „Dejli mejla“.

Porodično vreme

Deca princa i princeze od Velsa, Džorž, Šarlot i Luis, trenutno su na školskom raspustu koji traje do 3. juna. To vreme su Kejt Midlton i princ Vilijam iskoristili da provedu vreme sa svojom decom, pa su uzeli pauzu od kraljevskih dužnosti. Podsetimo, Kejt nema u planu kraljevske angažmane i javno pojavljivanje do kraja godine, kako je nedavno izjavio jedan njen prijatelj za britanske medije.

Kejt Midlton se nije pojavljivala u javnosti od decembra 2023. godine, bar ne zvanično. A u martu je objavila video u kome je rekla da boluje od raka i da prima preventivnu hemoterapiju.

kejt midlton

Profimedia

 

Odmaraće do jeseni

"Događaji na koje se pojavljuju članovi kraljevske porodice planiraju se nekoliko meseci unapred. Rečeno mi je da je Kejtin kalendar potpuno prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte da se Kejt pojavi u javnosti ove godine", rekao je izvor.

U međuvremenu, obožavaovi princeze od Velsa ispred Bakingemske palate stalno ostavljaju cveće i poruke sa željama za njeno ozdravljenje. Tu se nalazi stotine poruka i buketa, ali i ostalih sitnih poklona.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading