,,Blago haotično": Manekenka Krisi Tajgen podelila kako izgleda život sa četvoro dece, jedna slika će vas posebno iznenaditi

Vesti 24.03.2024 14:10 0

Tajgenova i suprug Džon Ledžend, sa kojim deli četvoro dece, često objavljuju iskrene fotografije svoje dece...

Krisi

Printscreen/Instagram/chrissyteigen

Krisi Tejgen deli slatke novosti o svojoj deci.

U petak je manekenka i autorka (38) na Instagramu podelila niz fotografija svoje dece, uz natpis ,,Blago haotično".

U nizu fotografija, njena najstarija ćerka, Luna (7), pozirala je u urnebesnom šeširu na kojem je pisalo: ,,Piškim u bazenima", a na drugoj, devetomesečni sin Ren nosio je ogromne slušalice koje su mu spljoštile obraze. zajedno. Ćerka Esti, stara 13 meseci, takođe se mogla videti kako ispituje portret šestočlane porodice koju drži drži njena mama.

Na još nekoliko fotografija, Luna se može videti kako snima neke plesne portrete, u trikou i suknjici, kao i kako sa pištoljem za lepak lepi nešto od kartona.

Poslednja fotografija prikazuje Teigenovo drugo najstarije dete, petogodišnjeg sina Majlsa, kako se ceri u kameru dok je porodica pregledavala ono što je izgledalo kao kolekcija bejzbol karata i drugih predmeta.

 

 

Tajgenova i suprug Džon Ledžend, sa kojim deli četvoro dece, često objavljuju iskrene fotografije svoje dece. Tata Džon (45) je u januaru podelio niz slika sa proslave Estinog prvog rođendan, prenosi People.

„Esti Maksin danas puni JEDNU godinu!“, pevač je napisao ispod objave u to vreme. ,,Ona osvetljava kuću od prvog dana."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Legend (@johnlegend)

 

Pre samo nekoliko dana, Tajgenova je takođe podelila novosti o rastu kose njenog dečaka - na divnoj slici, napisala je: „Veliki dečak ima regenerator u kosi ooooo dušo“.

 

 

Fotografija prikazuje bebu sa blistavim osmehom i mekom, sjajnom kosom.  

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading