Nikad čula za starenje: Kortni Kardašijan podelila uspomenu na fakultetske dane, šokirala mreže svojim izgledom

Vesti 19.05.2024 17:38 0

Iako je Kardašijanka diplomirala u Teksasu, ona je kasnije diplomirala i na Univerzitetu u Arizoni...

Kortni

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian

Kortni Kardašijan se prisetila svojih fakultetskih dana.

Rijaliti zvezda (45) je na Instagramu podelila svoju sliku, snimljenu tokom njene prve godine fakulteta.

„ Studentkinja Kort“, započela je svoj poduži natpis, razmišljajući o svojim školskim danima. „Prva godina ispred mog studentskog doma na Univerzitetu ,,Southern Methodist" u Dalasu,u Teksasu, 1998.“

Nastavila je da se priseća kako je osećala čežnju za domom koji je bio daleko od svoje bliske porodice.

Lepe uspomene

,,Zar nije smešno kako jednostavna fotografija može da vrati toliko uspomena... Sećam se da su mi @krisjenner i @cicibussei dolazile u posetu i bila sam toliko nostalgična jer mi je to bio prvi put da živim daleko od kuće", nastavila je Kardašijanka.

„Otišli ​​bismo na ovu malu pijacu i uzeli salate iz salata bara, svežu veknu hleba, ovseni keks sa suvim grožđem i flašu vina i poneli bismo to u našu hotelsku sobu!“

,,Mama i ja bismo plakale svaki put kada bi me ostavila ili kada bih otišla od kuće da bih se vratila na koledž. Ohhhhh uspomene...", zaključila je svoj natpis.

 

 

Iako je Kardašijanka diplomirala u Teksasu, ona je kasnije diplomirala i na Univerzitetu u Arizoni. Tamo je 2002. godine diplomirala pozorišnu umetnost i španski jezik, prenosi People.

Kim se prisetila fakultetskih dana

Kortnina mlađa sestra Kim Kardašijan je takođe razmišljala o žurkama u školi koju je braću i sestra proveo. Kim (43), je u objavi na društvenim mrežama 2021. godine podelila svoja sećanja na posetu Kortni u Tusonu kada je njena sestra bila studentkinja. Kim je tada vozila Kotni nakon žurki.

„Univerzitet u Arizoni me je sprečio da se pretvorim u divlju devojku koja voli žurke“, napisala je tada Kim, podelivši fotografiju sebe i Kortni. „Sećam se da sam posetila Kort na kampusu i vozila je."

 

 

„Toliko sam mrzela sve divlje žurke da sam ostajala kod kuće i nikada nisam htela da pijem ili da se zabavljam IKAD... pa hvala Univerzitetu u Arizoni. Nikada nisam studirala tamo, ali ti si oblikovao moj život više nego što misliš“, dodala je. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading