Džej Lo saterana u ćošak: Nakon pitanja o razvodu od Afleka propala u zemlju, a onda se on oglasio

Vesti 23.05.2024 10:03 0

Njihov brak ,,trenutno nije u najboljem stanju", rekao je ranije ove nedelje izvor povezan sa Lopezovom

Dženifer

Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Dženifer Lopez ostaje fokusirana na posao.

Glumica/producent (54), bila je u Meksiko Sitiju u sredu, 22. maja kako bi promovisala svoj novi film ,,Atlas" kada joj je novinar postavio lično pitanje umesto profesionalnog.

,,Da li je vaš razvod od Bena Afleka stvaran? Ove glasine?" upitao je neidentifikovani novinar u prostoriji punoj začuđene štampe. ,,Šta je istina? Para le press le Mexicana [za meksičku štampu], šta je istina o situaciji?"

Lopezin kolega, Simu Liu, odmah se ubacio. „U redu, nećemo to da radimo“, rekao je Liu. „Mnogo vam hvala ljudi, zaista to cenimo. Hvala vam.“

Dženifer se tada nagnula i pogledala direktno u novinara, rekavši: ,,Znate bolje od toga."

„Hajde, ne ulazite sa tom energijom, molim vas“, dodao je Liu.

 

 

„Kad bih samo mogao da završim na jednoj stvari“, nastavio je Liu. „Džen je producent ovog filma i razlog zašto sam ja ovde i zašto je Sterling bio u ovom prelepom filmu je zato što je Džen stalo. Džen je stalo do stvari kao što su predstavljanje i raznolikost, i ona je šef.“

 

 

Lopez je završila konferenciju za novinare rekavši novinarima na španskom: ,,Hvala vam. Niko me ništa nije pitao na španskom, ali u redu." Ona je poslala poljubac i nasmešila se dok su se prisutni smejali.

Nije u najboljem stanju

Pevačica je bila zauzeta promocijom naučno-fantastičnog filma usred izazovnog perioda u braku sa Benom Aflekom.

Njihov brak ,,trenutno nije u najboljem stanju", rekao je ranije ove nedelje izvor povezan sa Lopezovom za People. Prema drugim izvorima, par od nedavno živi odvojeno zbog bračne svađe.

Sama na premijeri

Glumica (54) se sama pojavila na premijeri svog novog akcionog filma, ,,Atlas", u Egipatskom pozorištu u Los Anđelesu, u glamuroznom izdanju.

Lopez je pozirala za obožavaoce na crvenom tepihu, noseći beli gornji deo bez bretela i crnu suknju do poda  u ​​stilu sirene.

Na licu je imala glamuroznu šminku koja se uklopila uz šik crno-beli autfit za premijeru. Srebrna ogrlica ukrašena pastelnim zelenim draguljima ležala je na njenoj ključnoj kosti. Nosila je i odgovarajuće minđuše i venčani prsten. 


 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading