Džej Lo prošetala bez grudnjaka: Dok svi pričaju da se razvodi, ona u 54. godini izgleda bolje nego ikada

Jelena Vukelić Vesti 22.05.2024 14:53 0

Dženifer Lopez bila je ultra elegantna u beloj haljini koja se nosi bez grudnjaka, dok je koračala crvenim tepihom.

Dženifer Lopez

Profimedia

Džej Lo, pevačica hita "I'm Real",  se šarmantno osmehnula dok je nosila glamuroznu haljinu pri dolasku u Meksiko i izignorisala glasine i zabrinutost da je njen brak sa glumcem Benom Aflekom gotov.

Glumica iz filma "Hustlers", 54, nije nosila grudnjak ispod haljine sa velikim dekolteom, a izgled je dopunila opuštenom frizurom i velikim platformama u boji kože.

 

 

Naime, posle premijere ovog filma "Atlas" u Holivudu, odmah je otišla u Meksiko - opet bez Bena, 51, koji nije bio nigde u blizini.

Da podsetimo, svet je pre nekoliko dana uzdrmala vest o razvodu jednog od najpopularnijih poznatih parova! Benu Afleku je prekipelo i odlučio je da se razvede od Dženifer Lopez, a navodno se već i odselio iz kuće, izjavio je izvor blizak paru. Sad nam je jasno zašto je Dženifer naglo smršala u poslednjih mesec dana. 

"Gotovo je, razvešće se, ali ovaj put Bena ne treba kriviti za to", rekao je izvor. Obožavaoci ovog para su već primetili da se njih dvoje neko vreme ne pojavljuju nigde zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa Dženifer, a Benov je bio da je "zauzet snimanjem filma“.

"Sada je fokusiran na posao i svoju decu. Ben se već iselio i verovatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dve godine. Nikada neće prestati da se vole, ali ona njega ne može da kontroliše, a on nju ne može da promeni. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor, a prenosi „In Touch Weekly“.

 

Komentari (0)
Loading