Posle glasina o razvodu, Džej Lo rasplamsala tračeve: Lajkovala škakljivu objavu na instagramu i dodatno "zakopala" Bena

Jelena Vukelić Vesti 17.05.2024 14:02 0

Dženifer Lopez i Ben Aflek navodno su "svako na svojoj strani" u braku, i, prema brojnim glasinama, na korak od razvoda

dženifer i ben

Shutterstock

Nakon glasina o razvodu, Dženifer Lopez je "lajkovala" objavu na Instagramu o "prekinutim vezama", što je dodatno podstaklo glasine o razvodu. Pevačica je, naime, lajkovala post koji je kreirala savetnica za veze Lena Marsak, a koja je govorila o izazovima veze u kojoj nema "integriteta i poštovanja".

 

džej lo

Printscreen/Instagram

 

 

 

Ne možete da izgraditi zdrav odnos sa nekim kome nedostaju integritet i emocionalna sigurnost - piše u objavi, a ovim lajkom pevačica je dodatno podgrejala sumnje o razvodu. 

Navodno, a kako piše Page Six, problemi su počeli pre nekoliko meseci kada je Dženifer povećala broj radnih obaveza i počela da se priprema za svoju turneju .Međutim, drugi izvor je rekao da Ben Aflek (51) više ne živi sa Dženifer. Ipak, još uvek nisu spremni za razvod, već tvrde da rade na svom braku.

jenifer

Profimedia

 

 

Prema InTouchu, Aflek i Lopez idu na savetovanje za parove. Ben veruje u savetovanje, do neke mere, i voljan je da učestvuje otvorenog uma, iako mrzi ceo proces - rekao je insajder.

Kako tvrdi Page Six, Lopez i Aflek nisu fotografisani zajedno poslednjih 47 dana, jer je pevačica prošle nedelje sama prisustvovala ovogodišnjoj Met Gali.

Komentari (0)
Loading